EUROLYGA 2023

Rusijos kiokušin karatė asas rastas nužudytas sąvartyne

Gegužės 21-ąją be žinios Novosibirske dingęs Rusijos kiokušin-kan karatė čempionas Antonas Krivošejevas pirmadienį buvo rastas negyvas. Apie tai pranešė Rusijos kiokušin-kan sporto federacija, o tai patvirtino regiono Vidaus reikalų ministerijos spaudos tarnyba.

A.Krivošejevas<br>dobro-spassnk. nuotr.
A.Krivošejevas<br>dobro-spassnk. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 7:37 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 4:21 PM

„Vyro kūnas su smurto žymėmis galvoje buvo rastas plastikiniame maiše prie Vysockio gatvės. Kūnas rastas netoli įvažiavimo į sodų bendriją“, – rašoma pranešime.

Televizija Livenews patikslino, kad vyro kūnas buvo surastas sąvartyne. Mirties priežastį žada pranešti teismo medicinos ekspertai.

Pasaulio ir Rusijos kiokušin-kan čempionas svorio kategorijoje iki 65 kg dingo gegužės 21 dieną apie pietus, kai iš namų išvyko nuosavu „Porsche Cayenne“ automobiliu. Nors 14.35 val. jis dar kalbėjosi su draugu mobiliuoju telefonu, po to jau niekas į skambučius neatsiliepė, o 21 valandą mobilius telefonas išsijungė.

25-erių karatisto automobilis vėliau buvo rastas viename iš Novosibirsko miesto rajonų. Mašina buvo uždaryta ir įjungta signalizacija. Nors policijos atstovai atsarginiais raktais atidarė automobilį, nei dokumentų, nei mobilaus telefono jame nerado.

„Jis nevartojo alkoholio, draugavo su mergina, žadėjo tądien su ja vykti pavakarieniauti“, – kalbėjo nužudytojo sesuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.