EUROLYGA 2023

Žioplumas: kol vartininkas gėrė vandenį, jam įmušė įvartį

„Lifan“ vartininkas gėrė vandenį, kai jam mušė įvartį.<br>youtube.com
„Lifan“ vartininkas gėrė vandenį, kai jam mušė įvartį.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 11:23 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 9:13 AM

Kuriozas Kinijos futbolo čempionate užfiksuotas savaitgalį akistatoje tarp namie kovojusios „Liaoning Whowin“ ir „Chongqing Lifan“ komandų. Juokingo momento autoriumi tapo nevykėlis svečių vartininkas, kuris netinkamu momentu nutarė atsigerti vandens ir už tai buvo nubaustas.

„Lifan“ ekipa beveik visą mačą pirmavo 1:0, tačiau likus kovoti 7 minutes šeimininkai išlygino skirtumą. Tačiau prie to prisidėjo ne tik futbolininkų pastangos, bet ir varžovų vartininko žioplumas.

Kai prieš „Liaoning“ žaidėją buvo prasižengta, abiejų klubų atstovai apspito teisėją, kad šis pareikštų savo verdiktą. „Lifan“ vartininkas, vietoj to, kad sulauktų sprendimo“ nutarė pasiimti atsineštą butelį vandens iš vartų ir atsigerti.

Arbitras skyrė laisvą smūgį ir šeimininkai nieko nelaukdami ir ignoruodami kilnaus elgesio sporte normas nudūmė varžovų vartų link.

„Lifan“ vartininkas gėrė vandenį ir tik žiūrėjo, kaip į jo ginamus vartus įskrenda kamuolys. Supratęs, kad įvyko „ups“, šis nutarė nepastebimai išmesti butelį su vandeniu ir suvaidinti nieko nesuprantantį žmogų. Vartininkas dar tikėjosi, kad įvartis bus anuliuotas. Tačiau jis buvo įskaitytas ir mačas baigėsi 1: 1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.