EUROLYGA 2023

C. Anthony titulų sieks futbole – įsigijo klubą

NBA superžvaigždė Carmelo Anthony nusprendė investuoti į futbolą – „New York Knicks“ puolėjas įsigijo Puerto Riko ekipą.

C.Anthony – didelis futbolo aistruolis.<br>AP nuotr.
C.Anthony – didelis futbolo aistruolis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 5:08 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 8:20 PM

„Aš visada jaučiau aistrą futbolui, tiesiog niekam to nepasakojau. Nuolat lankydavausi futbolo rungtynėse ir šį sportą iš šalies stebiu jau daugelį metų. Per pastaruosius metus aš vis daugiau laiko praleisdavau Puerto Rike ir pastebėjau, kad čia trūksta komandos, kuri galėtų reprezentuoti salyną“, – kalbėjo puolėjas.

C.Anthony ir jo žmona yra kilę iš Puerto Riko, todėl krepšininkas nori vis daugiau savo lėšų investuoti būtent čia. Anksčiau jis yra finansavęs krepšinio aikštelių įrengimą. Žaidėjas teigia, kad klubo valdymas tikrai nepakenks jo karjerai krepšinio aikštelėje.

„Krepšinis man yra pirmoje vietoje. Futbolo klubu daugiau rūpinsiuosi vasaros metu, nes čia praleidžiu daug laiko treniruodamasis. Dabar reikia rasti tinkamus žmones, kurie rūpintųsi komandos valdymu ir aš galėčiau ramiai žaisti“, – kalbėjo „Knicks“ žvaigždė.

„Puerto Rico FC“ klubas nuo kitų metų debiutuos Šiaurės Amerikos futbolo lygoje (NASL). Į šios lygos klubus yra investavę ir buvęs Brazilijos rinktinės puolėjas Ronaldo, Paolo Maldini ir Riccardo Silva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.