EUROLYGA 2023

NBA naujoku apsimetusį vaikiną puolė nusirenginėjančios merginos

NBA „naujokas“ neapsigynė merginų dėmesio.<br>youtube.com nuotr.
NBA „naujokas“ neapsigynė merginų dėmesio.<br>youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-26 21:34, atnaujinta 2017-10-29 04:52

208 cm ūgio Connorą Toole'ą galima lengvai palaikyti krepšininku – vaikinas išlaikęs puikią fizinę formą ir kaip daugelis atletų augina barzdą. Gyvenimą darbui žiniasklaidoje pašventęs amerikietis atliko eksperimentą – apsimetė NBA naujokų biržos dalyviu.

Apsirengęs kostiumu jis pasirodė prie „Barclays Center“ arenos, kur akimirksniu susilaukė dėmesio. Vieni norėjo nusifotografuoti, kiti linkėjo sėkmės ir tvirtino, kad šis bus žvaigžde.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Žurnalistui net pavyko patekti į arenos vidų, o visi smagumai prasidėjo pasibaigus naujokų biržai. C.Toole'as apsimetė, kad jį pasirinko „Utah Jazz“ ir išėjo linksmintis į naktinį Niujorką.

Čia jis susilaukė nemokamų gėrimų ir milžiniško merginų dėmesio – jos prašė numerio, nusirenginėjo viduryje gatvės ir buvo lengvai prieinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.