EUROLYGA 2023

Sirgalių isterija dėl K. Porzingio: iš pykčio pravirko ir vaikas

Latvijos krepšinio žvaigždei Kristapui Porzingiui žingsnis į NBA buvo labai saldus, bet jį apkartino kai kurie „New York Knicks“ sirgaliai. Kai NBA naujokų biržoje nuaidėjo, kad „Knicks“ ketvirtuoju šaukimu renkasi 19 metų 212 cm aukštaūgį, Brukline į „Barclays Centrą“ susirinkę klubo gerbėjai išreiškė nusivylimą.

K.Porzingis sulaukė „Knicks“ sirgalių pykčio.<br>AP nuotr.
K.Porzingis sulaukė „Knicks“ sirgalių pykčio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 9:18 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:00 AM

Vieni švilpė, kiti mojavo rankomis. „Knicks“ sirgaliai yra pagarsėję savo pomėgiu garsiai išreikšti nepasitenkinimą klubo sprendimais NBA naujokų biržoje. Apsiverkė ir vienas.

Bet Danas Devine'as iš „Ball Don't Lie“ skilties „Yahoo!Sports“ portale mano, kad tarp ankstesnių „Knicks“ šaukimų iš Europos ir K.Porzingio skirtumas – didelis.

Be to, jis įžvelgė kitą kampą: „Kai kurie švilpimai atsirado iš trumparegiškos ksenofobijos, kuri užsienyje gimusiems krepšininkams klijuoja minkštųjų etiketes. Esą jie gali mažiau nei Amerikoje užaugę talentai. Dauguma jų aidėjo ir dėl tamsumo – tiesiog tie sirgaliai nieko nežinojo apie žaidėją.“

Septyniolikmetis Markas Dantuono „New York Post“ sakė: „Neįsivaizduoju, ką galvoja Philas Jacksonas. Gal jis galvoja, kad Porzingis taps kitu Pau Gasoliu? Aš taip nemanau. Kaip „Knicks“ sirgaliui man šis įvykis – blogiausias, kokį tik teko išgyventi. Europoje jis nepelnė tiek taškų. Ką jis darys NBA?“

Nepasitenkinimą liejo ir kitas sirgalius Josephas Mangiero.

„Neturiu žodžių. Tai – blogai. Iš to, ką mačiau per televiziją ir to, ką mačiau, tai nėra gerai“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.