EUROLYGA 2023

L. Messi pavardė pagrobtam agronomui atvėrė duris į laisvę

Argentinos agronomas Santiago Lopezas Menendezas šiaip ne taip ištrūko iš Nigerijos žmonių pagrobėjų rankų, nes porą dienų iš eilės šaukė savo žemiečio ir „Barcelona“ ekipos žaidėjo Lionelio Messi vardą.

Argentinos agronomas Santiago Lopezas Menendezas šiaip ne taip ištrūko iš Nigerijos žmonių pagrobėjų rankų.<br>eju.tv
Argentinos agronomas Santiago Lopezas Menendezas šiaip ne taip ištrūko iš Nigerijos žmonių pagrobėjų rankų.<br>eju.tv
L.Messi pavardė padėjo pagrobtam žmogui.<br>AP nuotr.
L.Messi pavardė padėjo pagrobtam žmogui.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-29 12:10, atnaujinta 2017-10-28 21:31

28-erių agronomas Nigerijoje pagal sutartį dvejus metus augino kukurūzus ir soją. Leidinys „Clarin“ tikina, kad praėjusią savaitę S.L.Mendezą pagrobė išpirkos reikalaujantys kriminaliniai elementai.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE. 

Kaip teigė argentinietis, anglų kalbos nemokantys nigeriečiai galvojo, kad jis yra amerikietis ir mušdami kartojo „vienas milijonas dolerių“. Tam, kad bent apramintų banditus, S.L.Mendezas šaukė Lionelio Mesi vardą, taip bandydamas apraminti užpykusius pagrobėjus ir siekdamas paaiškinti, kad jis nėra amerikietis, o argentinietis.

Galiausiai, po dviejų dienų kartojimo „Messi“, pastarieji paleido agronomą.

„Reikia pasakyti Lioneliui Messi ačiū, nes tik jo dėka išlikau gyvas. Kaip supratau, jie galiausiai per futbolininko pavardę suprato, kad aš ne amerikietis“, – sakė S.L.Mendezas, tikindamas, kad dabar labiausiai nori kuo greičiau sugrįžti į Argentiną.

Lionelis Messi – vienas garsiausių planetos futbolininkų, kuris atstovauja katalonų „Barcelona“ ekipai ir žaidžia Argentinos futbolo rinktinėje. Žaidėjas patenka į daugiausiai uždirbančių planetos sportininkų sąrašą – praėjusiais metais jo alga siekė 74 mln. JAV dolerių. Praėjusį sezoną L.Messi iškovojo visus įmanomus trofėjus – Ispanijos čempionatą, Karaliaus taurę ir UEFA Čempionų lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.