EUROLYGA 2023

Baltarusis futbolininkas mylimajai pasipiršo įmušęs įvartį

Sergejus Levickis po įmušto įvarčio pribėgo prie merginos ir įteikė jai sužadėtuvių žiedą.<br>sfksluck.by
Sergejus Levickis po įmušto įvarčio pribėgo prie merginos ir įteikė jai sužadėtuvių žiedą.<br>sfksluck.by
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2015, 11:24 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 5:22 PM

Baltarusijos futbolininkas nusprendė originaliai atšvęsti įmuštą įvartį – pasipiršdamas savo mylimajai merginai. Kaip praneša „Sluck“ komandos spaudos tarnyba, žaidėjas Sergejus Levickis po įmušto įvarčio pribėgo prie merginos ir įteikė jai sužadėtuvių žiedą.

87-ąją minutę, kai „Sluck“ šalies čempionate pirmavo prieš „Neman“ ekipą, S.Levickis smūgiu į tolimą vartų kampą nuginklavo svečių vartininką. Iškart po to jis nepuolė džiaugtis taikliu smūgiu su savo komandos draugais, o nubėgo prie ekipos trenerių ir iš vieno jų paėmė žiedą.

Pribėgęs prie tribūnų žaidėjas pabučiavo merginą, įteikė žiedą. Klubo spaudos tarnyba pranešė, kad mergina sutiko būti S.Levickio žmona.

Tačiau tai buvo nepaskutinis įvartis rungtynėse. Iškart po to „Sluck“ įmušė dar vieną ir 12-ąjame Baltarusijos futbolo čempionato ture iškovojo pergalę 4:0. Po paskutinio įvarčio niekas iš futbolininkų nesipiršo stadione esančioms moterims.

Manoma, kad baltarusis šiek tiek nusižiūrėjo šią ceremoniją, kai Rusijos „Rostov“ futbolo ekipos žaidėjas Ivanas Novoselcevas Rostovo prie Dono stadione pasipiršo Rusijos krepšinio rinktinės narei Katerinai Keiru. Tiesa, tai jis padarė iškart pasibaigus rungtynėms, o ne mačo metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.