EUROLYGA 2023

O.Pikul-Jasaitienė metė akmenį į „Lietuvos rytą“ ir trenerį

Sėkmingas Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjo Simo Jasaičio pasirodymas debiutinėse naujos ekipos –  Kapo d‘Orlando „Betaland“ – rungtynėse tapo priežastimi savo nuomonę pareikšti ir krepšininko žmonai Oksanai Pikul-Jasaitienei. Moteris nutarė mesti akmenį į buvusios S.Jasaičio komandos – Vilniaus „Lietuvos ryto“ – daržą ir įkąsti ekipos treneriui Marcelo Nicola.

O.Pikul-Jasaitienės mintys, pareikštos Facebook.<br>faceebok
O.Pikul-Jasaitienės mintys, pareikštos Facebook.<br>faceebok
O.Pikul ir S.Jasaičio vestuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
O.Pikul ir S.Jasaičio vestuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 5, 2015, 6:41 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 8:06 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Sekmadienį 33 metų 202 cm ūgio žaidėjas prie vos 13 tūkst. gyventojų turinčio Kapo d'Orlando miesto klubo pergalės prisidėjo kaip niekas kitas: S.Jasaitis žaidė 29 minutes ir pelnė 17 taškų. Jis pataikė du dvitaškius iš keturių, tris tritaškius iš aštuonių bei keturis baudų metimus iš šešių.

S.Jasaitis taip pat atkovojo 6 kamuolius, blokavo metimą, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo, išprovokavo keturias pražangas ir pats prasižengė triskart. Jis surinko 16 naudingumo balų ir buvo rezultatyviausias savo komandoje.

Prieš sezoną S.Jasaitis buvo išrinktas ir geriausiu draugiško turnyro žaidėju.

„Kai žaisti duoda žaidėjui tai ir rezultatas yra. L.Rytas įsigijo žaidėją ir pasisodino pailsėti, tai apie kokius rezultatus galėjo būti kalba... Trenerio nesugebėjimas išnaudoti savo žaidėjo daug pasako apie jo supratimą žaidimo taktikoje ir galiausiai pasiektus nekokius rezultatus. Kadangi vyras tai ir užsimaniau padiskutuoti apie sportą“, – savo „Facebook“ paskyroje skelbdama žinią, kad S.Jasaitis atgimė kaip žaidėjas, rašė O.Pikul-Jasaitienė (kalba netaisyta).

Krepšininko žmona greičiausiai turėjo pretenzijų „Lietuvos ryto“ treneriui argentiniečiui M.Nicola, kad šis mažai naudojosi S.Jasaičio paslaugomis, o praėjusio sezono LKL finaluose žaidėjas beveik nekovojo.

Moterį palaikė nemažai jos draugų, sakydami, kad ji teisi ir žino visas povandenines sroves: „O kam dar, jei ne žmonoms? Gal kaimynas ar kažkas geriau žino kas ir kaip? Manau žmona ir yra vienintelis tas žmogus, kuris apie vyrą gali kalbėt ir žino daugiau nei kas kitas“.

„Visa praėjusį sezoną sakiau, kad Nicola be reikalo neleidžia Simui žaisti, nes jis buvo tikrai daug geresnis už daugumą, kurie tuo metu buvo aikštelėje. Dabar matome, kai žmogui leidžia pasireikšti, yra ir rezultatas! Neabejoju, jog Italijoje Simas bus savo komandos lyderis šį sezoną!  Didžiausios sėkmės“, – tikino O.Pikul-Jasaitienės komentarą palaikantis žmogus.

Tuo tarpu buvo ir nemaža dalis komentatorių, kurie tikino, kad krepšininko žmona neturėtų aiškinti, ką turi daryti treneris ir kodėl nesisekė S.Jasaičiui.

„Visų pirma „Lietuvos ryto“ komandos lygis yra daug aukštesnis, nei mažai žinomo Italijos „Betaland“ klubo. Todėl Simui buvo sunku. Žemesniame lygoje jis puikiai įrodinėja, kad vis dar gali žaisti. O apie trenerio kompetenciją ar trenerio sugebėjimus ir krepšinio supratimą tikrai ne Oksanai spręsti“, – rašė oponentas.

„Pusę sezono be komandos sėdėjęs atėjo į Ryta, forma tikrai tragiška buvo. Apie kokius nesinaudojimus kalbat, kai net prieš LKL komandas silpnai atrodė Simas. Atsimerkit. Bet kokiu atveju, sėkmės Simui atgaunant formą“, – rašė krepšininko žmonai komentatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.