EUROLYGA 2023

C. Ronaldo mažametis sūnus tėvui viešai rodė vidurinį pirštą

Tuo metu, kai futbolininkas C. Ronaldo sakė kalbą, jo penkerių metų Cristianinho parodė tėvui nepadorų gestą.<br>youtube.com
Tuo metu, kai futbolininkas C. Ronaldo sakė kalbą, jo penkerių metų Cristianinho parodė tėvui nepadorų gestą.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2015, 5:55 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 1:15 AM

Madrido „Realo“ ir Portugalijos rinktinės puolėjo Cristiano Ronaldo sūnus parodė tėvui vidurinį pirštą per „Auksinio batelio“ įteikimo ceremoniją, praneša „The Independent“.

Tuo metu, kai futbolininkas sakė kalbą, penkerių metų Cristianinho parodė tėvui nepadorų gestą. Vienas iš šalia sėdėjusių C. Ronaldo šeimos narių mėgino sudrausti berniuką, bet epizodas pakliuvo į televizijos kamerų objektyvus.

C. Ronaldo nevedęs, jo sūnaus motinos vardas nežinomas. 2010 metais leidinys „The Daily Mail“ pranešė, jog futbolo žvaigždė pasinaudojo pakaitinės motinos paslaugomis, kad ši jam pagimdytų sūnų.

48 įvarčius praėjusiame sezone įmušęs Madrido „Real“ puolėjas C. Ronaldas jau ketvirtą kartą karjeroje apdovanotas „Auksiniu bateliu“. Tai yra vienas iš šio prizo rekordų.

Šis titulas skiriamas žaidėjui, nacionalinėse pirmenybėse pelniusiam daugiausiai įvarčių. Stipriausiose penkiose Europos lygose (Anglijos, Ispanijos, Vokietijos, Italijos ir Prancūzijos) už įvartį skiriami du taškai, todėl K. Ronaldas iš viso surinko 96 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.