EUROLYGA 2023

Slapta filmavo nuogą žurnalistę – už tai sumokės 55 mln. dolerių

JAV prisiekusieji pirmadienį

E.Andrews buvo slaptai filmuojama viešbutyje.<br>Reuters nuotr.
E.Andrews buvo slaptai filmuojama viešbutyje.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 10:39 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 9:09 AM

Televizijos „Fox Sports“ žurnalistė Erin Andrews siekė prisiteisti 75 mln. dolerių iš savo persekiotojo Michaelo Barretto, taip pat iš Našvilio viešbučio „Marriott“, kuriame 2008 metais buvo padarytas tas beveik 5 min. trukmės kompromituojantis vaizdo įrašas, savininkų ir valdytojų.

Duodama parodymus didelio atgarsio sulaukusioje byloje, E.Andrews, kuri to incidento metu dirbo sporto televizijoje ESPN, sakė buvusi smarkiai traumuota ir dabar kruopščiai tikrinanti viešbučių kambarius, kuriuose apsistoja, kad vėl netaptų nepageidaujamų nužiūrinėtojų auka.

M.Barrettas, kuris įrašą su E.Andrews paviešino internete, anksčiau padarė kaltės pripažinimą, kad sekiojo tą žurnalistę, o teismas skyrė jam laisvės atėmimo bausmę.

Kai M.Barrettas buvo suimtas 2009-ųjų spalį, jo kompiuteryje pareigūnai rado kitą vaizdo įrašą, kuriame E.Andrews buvo nufilmuota nuoga savo kambaryje viešbutyje „Radisson“ Milvokio mieste. Tas įrašas niekada nebuvo paviešintas.

Dėkodama teismui ir prisiekusiesiems E.Andrews, kuri taip pat viena iš televizijos talentų projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ žiuri narių, parašė savo „Twitter“ žinutėje: „Palaikymas, kurio sulaukiau iš Našvilio žmonių, buvo pribloškiantis. Norėčiau padėkoti savo šeimai, draugams ir teisininkų komandai.“

„Buvau pagerbta nukentėjusiųjų iš viso pasaulio didžiulio palaikymo“, – pridūrė ji.

E.Andrews advokatai argumentavo, kad viešbutis neturėjo teisės pasakyti M.Barrettui, kuriame kambaryje ji apsistojo, taip pat turėjo neleisti jam apsistoti gretimame numeryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.