EUROLYGA 2023

Ruso išmonė – naujagimį pavadino Lioneliu-Messi Volkovu

Rusijos Lipecko mieste gyvenanti Volkovų šeima kovo mėnesį džiaugėsi gimusiu berniuku, o tėvas, „Barcelona“ futbolo komandos gerbėjas, suskubo sūnų pavadinti vieno geriausių planetos futbolininkų garbei. Dabar berniukas yra Lionelis-Messi Nikolajevičius Volkovas.

N.Volkovas su sūnumi Lioneliu-Messi Nikolajevičiumi Volkovu.<br>gorod48.ru
N.Volkovas su sūnumi Lioneliu-Messi Nikolajevičiumi Volkovu.<br>gorod48.ru
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2016, 4:04 PM, atnaujinta May 28, 2017, 10:32 PM

Kaip rašo gorod48.ru, pradžioje vaiko tėvo Nikolajaus Volkovo idėjos nepalaikė ne tik žmona, bet ir vietos Metrikacijos skyrius, kurio darbuotojos tikino, kad neverta sūnui skirti ilgą, keistą užsienietišką vardą.

Tačiau vyrui pradžioje pasisekė „palaužti“ iš Čečėnijos kilusios ir islamą į krikščionybę iškeitusios žmonos Polinos pasipriešinimą, o po to išsireikalavo, kad valdžios organas registruotų būtent tokį berniuko vardą.

„Mano vaikas gimė tą pačią dieną, kaip ir Lionelis – 24-ąją. Tik skiriasi mėnesiai: maniškis kovą, o argentinietis – birželį“, – pasakojo keistoką vardą Rusijos platybėse išrinkęs romų tautybės vyras.

Įdomu, kad gimdymo namuose pasaulį išvydęs vaikas registruotas N.Volkovo žmonos mergautine pavarde – Hadži. Kuo tai įdomu? Mat Gheorghe'as Hagi yra vienas geriausių per visą istoriją Rumunijos futbolininkų ir jis taip pat žaidė „Barcelona“ ekipoje.

Volkovų šeimoje jau yra vienas vaikas – dukra Tamara, kuri pavadinta Gruzijos karalienės Tamaros garbei.

Kaip sakė pats N.Volkovas, apie naujai gimusį Lionelį-Messi Volkovą „Barcelona“ klube jau žino. Tėvas patikino, kad iš komandos jau gavo kvietimą apsilankyti Barselonoje ir komandos būstinėje.

Vyras aiškino, kad Lionelis-Messi Volkovas tikrai lankys futbolo treniruotes, nes vietos ekipa – Lipecko „Metalurg“ jau rezervavo vaikui vietą jos turimoje futbolo mokykloje. Žengti į aikštę ir spardyti į kamuolį Lionelis-Messi galės nuo trejų metų.

Nežinia, ar pats garsusis Lionelis Messi, kuris „Barcelona“ ekipoje žaidžia nuo 2003 metų, žino apie naujai „iškeptą“ bendravardį – visą informaciją apie „Barcelona“ klubo kontaktus pateikia tik pats N.Volkovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.