EUROLYGA 2023

MMA industrijos žvaigždė atskleidė pribloškiančią tiesą apie ringo mergaites

[[ge:lrytas:lrytas:378267]]

A.Celestine uždirba nemenkus pinigus.<br>„Instagram“ nuotr.
A.Celestine uždirba nemenkus pinigus.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2017, 10:36 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 4:51 AM

Vis sparčiau populiarėjančiose mišriose kovose (MMA) sukasi nemaži pinigai – jų industrija atseikėja ne tik sporto žvaigždėms, bet ir žiūrovų akis traukiančioms ringo merginoms.

Kaip ir įvairiose automobilių lenktynėse, jų darbas būna simbolinis ir apsiriboja pozavimu šalia kovotojų ar raundo numerio lentelės iškėlimu.

Viena iš populiariausių JAV ringo mergaičių Arianna Celeste atskleidė, jog šis užsiėmimas yra pagrindinis jos pajamų šaltinis nepaisant to, jog mergina laisvalaikiu dirba modeliu ir turi sutartis su „Sports Ilustrated“ bei „Maxim“ kompanijomis.

„Kartais merginos per kovą uždirba daugiau, nei patys sportininkai. Nežinau, ar mums moka per daug, ar jiems per mažai, bet tai stebinančiai nesąžininga“, – kalbėjo A.Celestine.

Milijoniere save vadinanti amerikietė teigė, jog JAV mišrių kovų asociacijos (UFC) renginiuose dirbančių merginų atlyginimas per metus vidutiniškai siekia 20 tūkstančių dolerių, tačiau ryškiausios žvaigždės, anot jos, uždirba net kelis kartus daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.