EUROLYGA 2023

Teniso galiūnas Rafaelis Nadalis prieš dešimtmetį save regėjo kitame vaidmenyje

Ispanijos teniso žvaigždė Rafaelis Nadalis kaip niekada ankščiau džiaugėsi sekmadienį, Prancūzijoje iškovotu jubiliejiniu titulu.

 Rafael Nadal<br> Scanpix nuotr.
 Rafael Nadal<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 3:56 PM

Grunto karaliumi pravardžiuojamas ispanasRoland Garros“ turnyro finale 3-0 (6-2, 6-3, 6-1) nugalėjo šveicarą Staną Wawrinką (3-oji pasaulio raketė).

Į teniso elitą po sunkios traumos ne per seniausiai sugrįžęs tenisininkas nestokojo humoro, o po triumfo pabrėžė, jog prieš dvylika metų, kuomet čia pat laimėjo pirmąjį titulą, nė kiek nesitikėjo, kad jo karjera bus tokia sėkminga. Priešingai – sportininkas atskleidė gana juokingą paslaptį, kur save įsivaizdavo po daugiau nei dešimtmečio.

„2005-aisiais galvojau, jog po daugiau nei dešimties metų aš būsiu žvejys ir tiesiog ramiai žvejosiu savo valtelėje Maljorkoje. Tikrai negalvojau, jog karjera bus tokia ilga ir iškovosiu tokį kiekį titulų. Esu labai laimingas ir patikėkite, jeigu aš sugebu tai padaryti, vadinasi gali ir bet kas kitas“,  – juokėsi jis.

R.Nadalio karjera – įspūdinga. Ispanas driokstelėjo budamas vos penkiolikos metų amžiaus, o šešiolikos – dar kartą įrodė, kad tai nebuvo atsitiktinumas. Dabar, perkopęs trisdešimties metų ribą, tenisininkas gali pasigirti iškovotais titulais tiek einant dvidešimtus, tiek trisdešimtus, tiek jau keturiasdešimtus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.