EUROLYGA 2023

Staigmena: Rogeris Federeris savo žolės sezoną pradėjo nesėkme

Tris titulus šiemet iškovojęs ir grunto sezoną praleidęs Roger Federeris patyrė nesėkmę jau pačiame pirmame savo mače ant žolės aikštės paviršiaus. Šveicaras pralaimėjo 39-erių kortų šeimininkui Tommy Haasui 6:2, 6:7 (8:10), 4:6.

 R.Federeris pralaimėjo T.Haasui<br> AP nuotr.
 R.Federeris pralaimėjo T.Haasui<br> AP nuotr.
 R.Federeris pralaimėjo T.Haasui<br> AP nuotr.
 R.Federeris pralaimėjo T.Haasui<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 8:08 PM, atnaujinta Jun 14, 2017, 8:15 PM

Tai buvo pirmasis R.Federerio mačas nuo kovo 2-osios bei tik trečioji sezono nesėkmė. Šveicarijos tenisininkas šiemet triumfavo „Australian Open“ pirmenybėse, o vėliau laimėjo „Masters“ serijos čempionatus Indian Velse bei Majamyje.

Grunto sezoną R.Federeris praleido tikėdamasis užtikrintai pasiruošti jau prasidėjusiam žolės sezonui. Praėjusiais metais ant šio aikštės paviršiaus maestro laimėjo 10 mačų iš 13 ir pateko į trijų turnyrų pusfinalius.

Tuo tarpu T.Haasas tarpusavio mačuose su R.Federeriu iškovojo penktąją pergalę iš 18 dvikovų, nors ypatingų rezultatų įvairiuose turnyruose jis nepasiekė. Vokietis tik pirmą sykį šį sezoną viename turnyre iškovojo antrąją pergalę paeiliui.

Trečiadienį bilietus į „Mercedes Cup“ ketvirtfinalį taip pat iškovojo ir Mischa Zverevas bei Philippas Kohlschreiberis. Pirmasis nugalėjo Yannicką Hanfmanną 7:6 (7:1), 6:2, o antrasis įveikė Steve'ą Johnsoną 7:6 (7:3), 5:7, 7:6 (8:6).

Į „Mercedes Cup“ ketvirtfinalį patekę žaidėjai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 18 tūkst. eurų piniginę premiją.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.