Praėjus 20 metų princas Harry atskleidė, kaip jautėsi po tragiškos princesės Dianos žūties

Princas Harry atskleidė, su kokiais sunkumais jam teko susidurti po tragiškos mamos, princesės Dianos netekties. Skelbiama, kad iš gilios duobės ir visiško chaoso jam padėjo išsigelbėti brolis princas Williamas ir specialistų pagalba.

Jungtinės Karalystės princai Harry ir Williamas.<br>ViDA Press nuotr.
Jungtinės Karalystės princai Harry ir Williamas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2017, 12:54 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 6:13 PM

32-ejų princas neslėpė, kad būnant 12-os ir sužinojus, kad kraupioje avarijoje žuvo mama, jam buvo labai sunku su tuo susitaikyti. Harry palūžo ir ilgą laiką gyveno užsisklendęs savyje. Tuo metu dar visai vaikas Harry tapo itin problematišku ir pats negalėjo suvokti, kodėl taip vyksta.

Šaltinis „The Telegraph“ skelbia, kad princas atvirai papasakojo apie visus jį užklupusius sunkumus. Pyktį ir neigiamas emocijas jam kėlė bet koks žmonių dėmesys, jis užstrigo savo pasaulyje, nenorėdamas nei girdėti, nei žinoti, kas vyksta už jo ribų.

„Dabar jau galiu tvirtai sakyti, kad netekus mamos tokiame amžiuje, akimirksniu išsijungė visos mano emocijos, jausmai. Ir tuos 20 metų išgyventas emocinis lūžis paveikė ne tik mano darbą, požiūrį, bet ir asmeninį gyvenimą. Turbūt, buvau jau labai arti visiško gyvenimo lūžio ir tam turėjau nesuskaičiuojamą kiekį galimybių. Mano pasirinkimas buvo negalvoti apie mamą, nes tai man nebūtų padėję susitvarkyti su savimi. Savo liūdesį malšinau nerūpestinga jaunyste ir nesibaigiančiomis šėlionėmis“, – laikraščiui kalbėjo princas Harry.

Princas tęsė, kad mintis apie mamą vijo šalin dėl to, kad tai vis tiek nebūtų jos sugrąžinę atgal.

Jis taip pat pripažino, kad visą laiką jautė didelį brolio palaikymą ir paramą. Būtent princas Williamas, pasak Harry, padėjo susitvarkyti su vidiniais demonais. Brolio pagalba jaunesnysis karališkosios šeimos atstovas suprato, kad priimtina apie savo problemas kalbėti ir su kitais žmonėmis. Vien tam, kad taptų lengviau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.