M.A.M.A. 2014: kaip puošis apdovanojimų žvaigždės?

Jau penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje bus ištiestas Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A.2014 raudonasis kilimas, kuriuo žengs stilingos pramogų verslo įžymybės. Daugiau nei tūkstantį svečių į renginį pakvietę organizatoriai pabrėžtinai prašo paisyti „black tie“ aprangos kodo. Renginio stilistai pritaria, kad tokiose iškilmėse išsiskirti iš minios nėra blogas tonas.

Egidijus Rainys ir Kristina Malušauskienė atskleidė, kokį stilių kuria M.A.M.A. ceremonijos žvaigždėms.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Egidijus Rainys ir Kristina Malušauskienė atskleidė, kokį stilių kuria M.A.M.A. ceremonijos žvaigždėms.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 11:52 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:20 PM

„Be jokios abejonės tai – ekstravagantiškiausias metų renginys, žmonės gali sau leisti būti ryškūs, atkreipti dėmesį į save. Juk į apdovanojimus jie suvažiuoja iš visos Lietuvos. Žinoma, reikėtų laikytis organizatorių padiktuoto kodo ir nemūvėti džinsų“, – kalbėjo M.A.M.A. stilistų komandos narys, dizaineris Egidijus Rainys.

Jo kurtą raudoną suknelę penktadienio vakarą scenoje vilkės dainininkė Monika Linkytė, – muzikinėje programos dalyje ji pasirodys su elegantiškuoju Linu Adomaičiu. Duetui pritars baleto artistai Nerijus Juška ir Justina Vitkutė.

„Analizavome užsienyje vykstančius panašius renginius ir jų žvaigždes. Labai svarbu išsaugoti atlikėjų inidividualumą: pirmoje vietoje turi būti jie, o ne kostiumai. Stengiamės, kad kiekvienas žmogus turėtų savo spalvą“, – pasakojo M.A.M.A.2014 stilistė Kristina Mališauskienė. Anot jos, bus ir flomasterinių spalvų, futurizmo ir roko, gatvės stiliaus ir uniformų junginių, istorinių reveransų.

„Vengdami šablonų norime šiek tiek sumaišyti aprangos stilius, derinti skirtingus variantus. Rokerių „Colours of Bubbles“ aprangai parinkome husariškus motyvus, nes tai paryškins jų pasirodymo idėją. „Biplan“ scenoje kurs kelioninę nuotaiką, todėl jiems pasiūlėme hipsterių aprangos variantą, o jaunimo grupei „Nervas“ – koledžo stilių. Nelly Paltinienė blizgės kaip tikra žvaigždė, juk gerbėjai ją nori matyti kaip tik tokią, – sakė K.Mališauskienė. – Džordana Butkutė mums – ikona, norime sukurti jai išskirtinį stilių. Daug galvojome ir apie Alinos Orlovos suknelę, nes ji turi ne tik puošti dainininkę, bet ir padėti atlikti vieną specifinę šou funkciją. Kai kurios garsios atlikėjos turi savo mylimus dizainerius, tad M.A.M.A. apdovanojimams efektingus scenos kostiumus siūdinasi pas juos.“

Renginio metu keliskart bus keičiamas ceremonijos vedėjo Andriaus Rožicko įvaizdis. Ypač ekstravagantiškai scenoje atrodys tarptautinio konkurso „Mis Fashion TV“ nugalėtoja Karolina Toleikytė, kuri lydės į sceną teikėjus ir įneš M.A.M.A. statulėles. „Karolinos suknelės kis nuo labai ekstravagantiškos iki labai mini“, – intrigavo K.Mališauskienė.

Pasak Kristinos, neteisūs tie, kurie mano, kad tik moterį aprengti kainuoja pastangų. „Man kaip tik atrodo, kad vyrai šiais laikais raudonajam kilimui ruošiasi labiau nei moterys ir neretai puikiai pataiko į dešimtuką. Jų užsiaugintos barzdos, stilingi kirpimai, įdomūs kostiumai ir merginas verčia pasistengti“, – šypsodamasi dėstė stilistė.

Ketvirtą kartą rengiami apdovanojimai M.A.M.A. kasmet sulaukia didžiulio žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio. Sausio 30-ąją vyksiantį svarbiausią metų muzikos renginį tiesiogiai transliuos TV3 televizija, o visą žvaigždyną gyvai galima bus pamatyti Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus platina bilietai.lt ir bilietupasaulis.lt. Su M.A.M.A.2014 bilietais taip pat bus galima įsigyti kitų metų jubiliejinio renginio bilietus su ypač patrauklia nuolaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.