K. Krysko-Skambinė ir G. Gurevičiūtė Amsterdame šėlo gėlėse

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė (33 m.) kaskart sugalvoja įdomių idėjų savo kolekcijų fotosesijoms. Pernai su visa komanda bėgusi nuo pareigūnų Romoje, mat fotografavo neleistinoje vietoje, šiemet savo fėjų suknioms ji pasirinko Amsterdamą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Karina ir Gintarė, dizainerės akimis, buvo patys stipriausi iš visų modelių, kuriuos kada nors teko fotografuoti „Tiulio fėjai“.<br>D.Gražio nuotr., J.Estko makiažas, „Tiulio fėjos“ stilius ir suknelės.
Karina ir Gintarė, dizainerės akimis, buvo patys stipriausi iš visų modelių, kuriuos kada nors teko fotografuoti „Tiulio fėjai“.<br>D.Gražio nuotr., J.Estko makiažas, „Tiulio fėjos“ stilius ir suknelės.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas“)

May 6, 2015, 10:24 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:59 PM

Dizainerė Amsterdamą ir jame sklandančią laisvės aurą pamilo dar ankstesnės viešnagės metu, todėl visi kiti Europos didmiesčiai fotosesijai jai nebetiko. Moterį užbūrė žmonių atsipalaidavimas, bendravimas, draugiškas būdas, šeimų pramogos.

„Mes vis lekiame, o jie, atrodo, mėgaujasi gyvenimu. Nuolat parke ar tiesiog ant laiptų pamatysi sėdinčių, su vaikais dviračiais važinėjančių žmonių. Laisvės pojūtis ten apima kone visur“, – pasirinkimą pasakojo Viktorija.

Apie fotosesiją, kurioje pasipuošusi nuotaka pozuoja gėlių laukuose, dizainerė svajojo jau seniai. O kur daugiau, jei ne Olandijoje, juk čia jos – kultūros dalis. Mat gėlės ir vestuvinės suknelės – saldi ir romantiška kiekvienos nuotakos svajonė.

Išbandymu tapo ir gausybė turistų – į gėlių laukus jie plūsta ir autobusais, ir automobiliais. Todėl Viktorija su komanda kruopščiai rinkosi laiką, kada turistų čia būna kur kas mažiau.

„Ir šįkart neišvengėme nuotykių! Viena manekenių supainiojo skrydžio dieną– kai mes 5 valandą ryto jai skambinome iš oro uosto, ji sau ramiai miegojo. Parke, kuriame planavome fotografuoti, pasirodo, draudžiama tai daryti, todėl teko ieškoti kitų gėlių laukų.

Tačiau tai išėjo tik į naudą – rezultatas mus visus nustebino! Žinoma, fotosesija tulpių laukuose buvo nemenkas išbandymas. Labai saugojome tiek sukneles, tiek gėles“, – pasakojo Viktorija.

Dizainerė nesigaili dėl savo pasirinkimo, nors ne vieną suknelę grįžus į Lietuvą teko persiūti.

„Grožis juk reikalauja aukų, kitaip ir negalėjo būti. Juk fotosesijos vyko ne sterilioje aplinkoje. Į tulpes nerianti nuotaka atrodo kur kas gražiau, nei stovinti šalia jų“, – šypsojosi kūrėja.

Gegužės 4-ąją Vilniaus rotušėje pristatyta V.Jakučinskaitės vestuvinių suknelių kolekcija „Vestuvės“ buvo kuriama beveik metus. Įvaizdinė fotosesija – keturias dienas. Modeliais tapusios dainininkė Karina Krysko-Skambinė ir televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė dizainerei – išskirtinės moterys, todėl svajojo būtent apie jas.

„Gintarės gyvenimo būdas, jos pasirinkimai, veiklumas – viskas ją daro išskirtinę. Mačiau „Barboros Radvilaitės“ pastatymą su Karina. Ji beprotiškai talentinga, sužavėjo mane! Abi šios moterys labai stiprios ir įdomios. Šie du modeliai, mano akimis, buvo patys stipriausi iš visų, kuriuos kada nors esame fotografavę „Tiulio fėjai“! Jos puikiai susitvarkė su viskuo, kas buvo Amsterdame“, – pasakojo V.Jakučinskaitė.

Viktorija šypsojosi, kad prie naujausios jos kolekcijos prisidėjo kiekviena klientė. Mat čia sudėtos visos detalės, fantazijos ar akcentai, kuriuos buvo sugalvojusios nuotakos, atėjusios pas dizainerę vestuvinės suknios.

„Ši kolekcija sudėta iš vizijų ir svajonių. Ir pristatymas buvo visai kitoks – nebuvo podiumo, manekenės ne žingsniavo, o pozavo, svečiai jautėsi taip, lyg būtų tikrose vestuvėse. Tiesiog šventėme ir gėrėjomės“, – džiaugėsi dizainerė.

Prieš renginį paskelbusi, kad svečių aprangos kodas – vestuvės, V.Jakučinskaitė džiaugėsi, kad ne viena viešnia prisiminė, kas per šią šventę buvo svarbiausia jai, ir pasipuošė išskirtinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.