Jenny Craig dietos pažadai: iki vasaros virsite liekna it smilga

Nejaugi dieta išties reiškia tai, kad šaldytuvas bus užrakintas trimis užraktais, o šokolado plytelė bus padėta ant aukščiausios lentynos? Sveikai besimaitinantys tik nusijuoktų – norint turėti gražų kūną ir puikią sveikatą badauti neteks, anaiptol – tinkamai maitinantis niekuomet nesijausite alkani, o sveiki patiekalai skoniu ir įvairove nurungs net pamėgtus „sintetinius“ mėsainius.

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dvidešimtuką. Jenny Craig dieta – viena iš jų.<br>123rf nuotr.
Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dvidešimtuką. Jenny Craig dieta – viena iš jų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-12 08:13, atnaujinta 2018-01-04 05:04

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dvidešimtuką. Štai septintoji iš jų:

Jenny Craig dieta 

Teigiama, kad vadovaudamiesi šiuo mitybos planu ne tik pagražinsite kūno linijas, bet ir sustiprinsite sveikatą, mat dietoje išlaikyta visų maistinių medžiagų pusiausvyra. J.Craig metodas tiks tiems, kurie nieku gyvu neįsivaizduoja savo gyvenimo be saldumynų – į kasdienę mitybą įeina ir nedaug kalorijų turintys desertai.

Pagrindiniai mitybos plano reikalavimai: nors porcijos yra nedidelės, valgoma 3 kartus per dieną (pusryčiai, pietūs + desertas, vakarienė). Tarp valgymų taip pat reikia sveikai užkandžiauti. Tiesa, laikytis dietos Europos šalyse yra gana sudėtinga. Amerikiečiams mitybos plane nurodyti valgiai yra atvežami tiesiai į namus, tad skirti laiko maistui ruošti tenka labai retai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.