Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? Pateikiame trumpą apžvalgą.

Nadine Leopold.
Nadine Leopold.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 13, 2015, 5:33 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 10:58 PM

Debiutas mados pasaulyje

Aktorė Reese Witherspoone pristatė nuosavą drabužių liniją „Draper James“. Joje – drabužiai laisvalaikiui ir sportui. Kolekciją sudaro palaidinės, suknelės, odiniai drabužiai ir bižuterija. R.Witherspoon pažadėjo, kad „Draper James“ per metus išleis penkias skirtingas kolekcijas.

Australiškas grožis

Manekenė Nadine Leopold tapo apatinio trikotažo ir maudymosi kostiumėlių gamintojo „Eberjey“ reklamos veidu. Iš Australijos kilusi gražuolė naujausiu darbu pristatė 2015 metų šiltojo sezono „Eberjey“ kolekciją. Pademonstravusi nepriekaištingą figūrą Nadine tarsi priminė, ką prarado grupės „One Direction“ žvaigždė Harry Stylesas. Su juo N.Leopold išsiskyrė prieš du mėnesius, mat H.Stylesas nenorėjo užmegzti rimtos draugystės.

Širdžių ėdikas

Plakatais su užrašais „Vesk mane!“ ir „Aš tave myliu“ australės pasitiko Jungtinės Karalystės princą Harry. Net jei toks didelis dėmesys princą vargino, jis to neparodė – meiliai kalbino susirinkusias gerbėjas ir su jomis fotografavosi. Susitikimu su princu Harry ypač džiaugėsi 21 metų Victoria McRae. Pasipuošusi plastikine karūna ji paprašė princo ją vesti, o šis mandagiai atsakė, kad jam reikia laiko pagalvoti. Tada mergina paprašė, kad Harry ją pabučiuotų, o kai jis pasilenkė, Victoria nusitaikė tiesiai jam į lūpas.

Socialiai atsakingas nuogumas

Amerikiečių supermanekenė Marisa Miller apsinuogino prisidėdama prie gyvūnų teisių organizacijos „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais“ kovos su okeanariumų tinklu „SeaWorld“. Manekenė, kuri laukiasi antro vaiko, nusifotografavo nuoga plakatams, kuriais bus siekiama atkreipti dėmesį į PETA iniciatyvą „SeaWorld“ skausmo pasaulis“. Per fotosesiją M.Miller išdidžiai demonstravo suapvalėjusią figūrą ir nėščiosios pilvuką gulėdama nuoga tuščioje vonioje. Ši nuotrauka turi perteikti mintį, kad okeanariumuose laikomi delfinai priversti gyventi ankštuose baseinuose.

Dvi progos švęsti

Dainininkas Chrisas Brownas praėjusią savaitę siautėjo Las Vegase – jam ne tik sukako 26-eri, bet ir buvo panaikinti kaltinimai dėl užpuolimo. Tokį įvykį Chrisas atšventė triukšmingai: jį supo būrys atvirus drabužėlius vilkinčių merginų, ant scenos buvo atneštas didžiulis tortas, o šampano purslai liejosi iš auksinių butelių.

Idiliškos atostogos

Televizijos serialo „Reklamos vilkai“ žvaigždė January Jones su visa šeima mėgavosi Havajų saule. January su trejų su puse metų sūnumi Xanderiu vandenyną ištyrinėjo plaukiodami irklente. Rojumi žemėje vadinamame salyne January ilsėjosi ne tik su sūnumi, bet ir su savo tėvais Karen ir Marvinu. Jie padėjo prižiūrėti mažąjį Xanderį, kuris vis taikėsi užkasti smėliu senelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.