I.Kazlauskaitė merginas kviečia į mados karalaitės rinkimus

Artėjant Tarptautinei vaikų gynimo dienai sostinėje pirmą kartą organizuojami „Vilniaus miesto Mados karalaitės“ rinkimai. Juose dalyvauti sostinėje gyvenančias mergaites ir merginas nuo 5 iki 16 metų kviečia viena iš grožio, estetikos ir mados studijos vadovių – atlikėja, TV projektų ir grožio konkurso „Miss Earth 2008“ dalyvė Ingrida Kazlauskaitė.

Ingrida Kazlauskaitė.<br>D.Gražio nuotr.
Ingrida Kazlauskaitė.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2015, 1:12 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 8:59 PM

„Grožio konkursas neturėtų būti suprantamas siaurąją, lėkštąja prasme. Tai – puiki proga žaidybine forma mergaites išmokyti ypatingai vertingų moteriškumo pamokų, pradedant nuo pirmųjų elementarios higienos žingsnių aptarimo: švarių rankų, nagučių, išpuoselėtų plaukų. Mergaitėms taip pat itin svarbi graži eisena, elegantiškos, grakščios manieros, kultūra“, – sako I.Kazlauskaitė, viena iš konkurso „Vilniaus miesto Mados karalaitė“ finalo komisijos narių.

Pati vaikystėje „Šauniausios mokyklos mergaitės“ konkurse su dideliu užsidegimu dalyvavusi, o dabar grožio, estetikos ir mados studijoje „Mados karalaitė“ dėstytojos pareigas užimanti Ingrida tiki, jog nuo mažų dienų kylančio mergaičių polinkio puoštis, būti gražioms, lygiuotis į savo mamas ar kitus idealus slopinti nereikia. „Svarbiausia jį pateikti su gilesne prasme, paaiškinti, jog grožis nėra tik išorė. Tai – ir gražios manieros, kultūra, išsilavinimas, talentas“, – sako atlikėja.

I.Kazlauskaitė grožio, estetikos ir mados studiją lankančioms mergaitėms bei merginoms visuomet akcentuoja, jog jos turi būti ne tik grakščios ir pasitempusios – jos turi būti pavyzdingos moksleivės, mandagios, užjaučiančios merginos bei turėti pomėgių, kurie skatintų talentų atsiskleidimą ir jų ugdymą. „Noriu, jog mergaitės turėtų tinkamą, šių dienų „silikoninių“ pop pasaulio žvaigždžių neiškreiptą, suvokimą apie grožį. Svarbiausia – natūralumas!“, – teigia žinoma moteris ir patikina, jog bendravimas su mažosiomis damomis – jai labiau atgaiva sielai nei darbas.

Atlikėja, drąsindama būsimas „Vilniaus miesto Mados karalaitės“ konkurso dalyves, sako, jog svarbiausia yra nuoširdžiai šypsotis, būti savimi, ryžtingai atskleisti turimus talentus ir nebijoti klysti. Konkurse norinčių dalyvauti mergaičių anketų organizatoriai lauks iki šios savaitės pabaigos – gegužės 17 d..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.