Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Reperis Kanye Westas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Reperis Kanye Westas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Baleto šokėja Karina Smirnoff.<br>ViDA Press nuotr.
Baleto šokėja Karina Smirnoff.<br>ViDA Press nuotr.
Reperis Kanye Westas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Reperis Kanye Westas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Popdainininkė Rihanna.<br>ViDA Press nuotr.
Popdainininkė Rihanna.<br>ViDA Press nuotr.
Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Asmeninis treneris Toby Huntingtonas-Whiteley.<br>ViDA Press nuotr.
Asmeninis treneris Toby Huntingtonas-Whiteley.<br>ViDA Press nuotr.
Paris Hilton.<br>ViDA Press nuotr.
Paris Hilton.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

May 20, 2015, 9:36 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:57 PM

Balerinos pamokos

Ukrainiečių kilmės (37 m.) atskleidė, kaip jai pavyksta išlaikyti tobulas formas. Paplūdimyje sportuojanti žvaigždė atskleidė daug bėgiojanti, užsiimanti joga, atliekanti įvairius raumenų tempimo pratimus.

Dr. Kanye Westas

Reperis Kanye Westas (37 m.) niekada nesišypso, nes kadaise pamatęs garsių tapytojų darbus suprato, kad didingiausi žmonės visada atrodo rimti. Užtat kokia plati buvo Kanye šypsena, kai prestižinis Čikagos meno institutas jam suteikė garbės daktaro laipsnį!

Reperis prisipažino tądien ne juokais jaudinęsis: „Aš jaučiau jaudulį, o šis jausmas manęs dažnai neaplanko. Aš jaučiau nuolankumą, kuklumą, pripažinimą. Sėdėjau šiek tiek drebėdamas ir galvojau, kaip atsikratyti to jaudulio.“

Istorinė fotosesija

Naujasis „Dior“ reklamos veidas popdainininkė Rihanna (27 m.) pagaliau parodė savo darbo rezultatus – dienos šviesą išvydo pirmoji Rihannos fotosesija prancūzų mados namams.

Naktį Versalio rūmuose surengta fotosesija alsuoja prabanga, seksualumu ir paslaptimi. Rihanna itin didžiuojasi šiuo darbu – juk ji tapo pirmąja juodaode, kurią „Dior“ pasirinko savo veidu.

„Tai fantastiška. Tai labai svarbu man, mano kultūrai ir daugybei jaunų merginų, nepaisant to, kokia jų odos spalva“, – apie reklamos kampaniją „Secret Garden“ kalbėjo Rihanna.

Atsivertė į islamą?

Šiuo metu viešuosius darbus atliekanti aktorė Lindsay Lohan (28 m.) savo gyvenimą nusprendė keisti iš pagrindų. Narkotikų ir sekso skandalais pagarsėjusi Lindsay dabar į burną neima nė lašo, o pasimatymus atideda vėlesniam laikui.

Be to, katalikų tėvų užauginta L.Lohan pastebėta glėbyje glaudžianti Koraną – musulmonų religinę knygą. Aktorė ir anksčiau teigė tikinti „aukštesnėmis jėgomis“ ir besidominti kitomis religijomis.

Sesers pėdomis

Asmeninis treneris Toby Huntingtonas-Whiteley (24 m.) seka vyresnėlės sesers, „Victoria’s Secret“angelo, Rosie Huntington-Whiteley (28 m.) pėdomis. Jaunas vyras tapo drabužių gamintojo „Jacamo“ reklamos veidu. Vienoje nuotraukų Toby pozuoja pasipuošęs tamsiai mėlyna eilute, o kitoje – mūvėdamas vien šortus.

(Ne)eilinė turistė

Didžiojoje Britanijoje viešinti Hiltonų turtų paveldėtoja Paris Hilton (34 m.) linksminasi kaip eilinė turistė, nepaisant gerbėjų apsupties. Į Liverpulį moteris atvažiavo traukiniu, apsilankė garsiausiose vietose, tarp jų ir muzikiniame bare „Cavern Club“. Būtent čia pirmą kartą grojo legendinė grupė „The Beatles“. Ant žvaigždžių sienos Paris paliko ir savo autografą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.