Dizainerė Victoria Beckham prabilo apie kūrybą ir penktąjį vaiką

Dizainerė Victoria Beckham (41 m.) tvirtai apsisprendė – daugiau jokių vaikų. Keturių vaikų motina, paklausta, ar norėtų susilaukti penktosios atžalos, rėžė: „Manau, kad savo darbą jau padariau, pakaks.“

Regis, Victoria Beckham taip pat retsykiais šypsosi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Regis, Victoria Beckham taip pat retsykiais šypsosi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-05 14:46, atnaujinta 2017-11-24 04:56

Kalba apie vaikus išsirutuliojo neatsitiktinai – per „CFDA“ mados apdovanojimus dizainerė prasitarė, jog netrukus pristatys vaikams skirtų drabužių kolekciją.

Mados kūrėja taip pat tikina, jog norėtų kurti vyriškus ir vaikiškus batus. “Mano ambicijos didelės ir aš tikiu, kad man pavyks pasiekti to, ko trokštu“, – sakė V.Beckham.

Nors legendinio futbolininko Davido Beckhamo žmona šiandieną yra pavydėtinai talentinga verslininkė, tačiau sėkmė ją lydėjo ne visuomet.

Kalbėdama apie savo, kaip solo atlikėjos karjerą, V.Beckham prisipažino esanti „ne itin talentinga“. O štai prabilusi apie drabužius, kuriuos vilkėjo prieš daugiau nei penkioliką metų, ji kukliai teištarė: „Na, taip, vaizdelis buvo nekoks.“

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė taip pat pažėrė keletą savo asmeninio gyvenimo detalių. Viena iš jų – tai, kaip D.Beckhamui pavyko pakerėti jos širdį.

„Po kelių pasimatymų Davidas man atsiuntė didžiulę dėžę, kurioje buvo „Prada“ mados namų rankinė. Sakė – vietoje gėlių. Buvo labai miela“, – nusijuokė žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.