Patarimai: kaip panaudoti asmenukes sėkmingam apsipirkimui?

Visada su nekantrumu laukiame išpardavimo sezono ir puolame matuotis daugelį per pus pigesnių, ilgai lauktų pirkinių. Tačiau prieš įsigyjant nukainuotus drabužius, būtina atidžiai apžiūrėti, ar jie nesugadinti.

Kim Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Kim Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Jourdan Dunn.<br>„Instagram“ nuotr.
Jourdan Dunn.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-28 08:42, atnaujinta 2017-10-29 01:36

Svarbu atkreipti dėmesį, ar jūsų išsirinkti drabužiai neištepti, neišblukę, neskylėti ar kitaip nesugadinti – juk jie visą sezoną kabėjo parduotuvėje ir buvo pasimatuoti šimtus kartų.

Maža to, visada sau būtina atsakyti į tokius klausimus kaip: „Ar man tikrai reikia šio drabužio?“, „Ar man jis taip pat patiktų, jeigu reikėtų mokėti visą kainą?“. Visa tai svarbu apsvarstyti prieš išleidžiant nemažą pinigų sumą.

Tiesa, yra labai paprasta priemonė įsitikinti, kad pasirinktas drabužis, tikrai jums tinkamas – pasidaryti persirengimo kambario asmenukę. Tikriausiai, jau spėjote įsitikinti, kad kamera niekada nemeluoja.

Daugelis, nuo stilingų merginų iki garsenybių, jau ne kartą yra išbandžiusios persirengimo kambario asmenukių triuką, kuris tampa ypač dideliu pagalbininku, jei šalia jūsų nelūkuriuoja stilinga draugė. Tačiau kaip fotografuotis, kad kamera tikrai parodytų realybę?

Yra keletas patarimų, kaip pasidaryti sėkmingą tokio tipo asmenukę:

1. Vilkėkite paprastą, bet kokybišką apatinį trikotažą. Nėra nieko labiau erzinančio nei netinkantis apatinis trikotažas, yapč toks, kurio linijos ryškiai persišviečia per drabužius.

2. Jokiu būdu neįtraukite pilvo ir nesiraukykite! Tiesiog atrodykite natūraliai.

3. Nenaudokite blykstės ir įvairių nuotraukos filtrų.

4. Pasistebkite ant pirštų galų (jei neavite aukštakulnių) ir taip pat papozuokite ir basomis – taip matysite visas galimybes, kurias diktuoja drabužio ilgis. Taip pat, pabandykite variantus su surištais ir palaidais plaukais.

5. Pasidarykite keletą skirtingų kadrų skirtingais kampais: iš priekio, nugaros, abiejų pusių.

6. Nuotraukas darykitės privačiai, užsidariusi persirengimo kambaryje, bet jokiu būdu ne priešais veidrodį viduryje parduotuvės. Priešingu atveju, nebūtinai visi pardavėjai ir klientai gali likti patenkinti jūsų viešu pozavimu.

7. Kartą nuspaudusi fotoaparato mygtuką, peržiūrėkite nuotrauką – ar tai atrodo taip pat puikiai, kaip galvojote (per išpardavimų sezoną lengva pasiduoti silpnybės akimirką).

8. Dar viena, tačiau neprivaloma taisyklė: publikuokite nuotrauką socialiniame tinkle „Instagram“ ir paklauskite draugų patarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.