Ieva Daugirdaitė: „Išskirtinumą rasite tik mažose parduotuvėse“

Sparčiai garsėjanti stilistė, šio rudens „Shopping Night Out“ ambasadorė ir renginio veidas Ieva Daugirdaitė teigia, kad stiliaus gurmanai išskirtinių drabužių ieško tik mažose parduotuvėlėse.

Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Ieva Daugirdaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Sep 21, 2015, 3:44 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 6:07 PM

„Visada sakau ir sakysiu, nebijokite eiti į mažąsias senamiesčio parduotuvėles, išskirtinių drabužių ir aksesuarų krautuvėles. Vietinių dizainerių sukurti drabužiai ir daiktai žengia koja kojon su mada ir yra tikras išsigelbėjimas išskirtinumo trokštantiems miestiečiams“, – pabrėžia „Shopping Night Out“ renginio stilistė Ieva Daugirdaitė.

Dizainerė pabrėžia, kad galimybės būti stilingu šiandien yra beribės. Pasirinkimas rinkoje, anot Ievos, yra toks didelis, kad būti išskirtiniu tikrai įmanoma. „Tačiau faktas, kad pirkėjai yra pavargę nuo sekinančių drabužių paieškų milžiniškuose prekybos centruose ir gausybės jų pasiūlos. Nėra lengva surasti tai, ko dar nesi mačiusi vilkint savo draugę ar merginą gatvėje“, – teigia stilistė.

Paklausta, koks garderobas rudeniui yra būtinas stiliaus gurmanui, dizainerė pabrėžia, kad tikrieji stiliaus sekėjai privalo turėti ne tik kelias poras ilgų ir trumpų batų rudeniui, bet būtinai šviesų ir tamsų paltą, skirtą šaltajam sezonui.

„Kiekvienas stiliaus gurmanas nebus gurmanu su viena pora batų ar vienu rudeniniu paltuku. Kai turi kuo eksperimentuoti, lengviau spręsti, kaip nori atrodyti šiandien ir kas dar turi papildyti tavo spintą“, – šypsosi moteris.

Stilingo nakties apsipirkimo tradiciją tęsiantis „Shopping Night Out“ š.m. spalio 9 dieną madai neabejingiems miestiečiams bei Vilniaus svečiams ir vėl pasiūlys šventę senamiestyje. Vilniaus senosios gatvelės ir jose įsikūrę „butikai“ žada bruzdėti iki vidurnakčio tam, kad pasiūlytų išskirtines prekes ir nuolaidas savo klientams. Karštasis renginio taškas – senamiestyje įvyksiantis „Street Fashion Show“, kurio metu modeliai ant gatvėje įrengto podiumo pristatys Lietuvos dizainerių ir senamiesčio parduotuvėlių rudens–žiemos kolekcijas.

Lankytojų laukia ne tik nuolaidos, profesionalių stilistų patarimai, jaunųjų dizainerių ir žinomiausių Lietuvos kūrėjų išskirtiniai darbai, bet ir įspūdinga programa su gera muzika, nuotaika ir staigmenomis.

Daugiau informacijos apie naktinį ir stilingą puošeivų bruzdesį Vilniuje galima rasti: https://www.facebook.com/ShoppingNIGHTOUT

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.