Žvaigždžių savaitė: vaikiškos ašaros ir grožio karalienė

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Kim Kardashian ir North West
Kim Kardashian ir North West
Dainininkė Beyonce<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Dainininkė Beyonce<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Jay Z ir Bluev Ivy.
Jay Z ir Bluev Ivy.
Seras Eltonas Johnas
Seras Eltonas Johnas
Betty Cantrell
Betty Cantrell
Dainininkė Rihanna ir reperis Travisas Scottas
Dainininkė Rihanna ir reperis Travisas Scottas
Kembridžo kunigaikštienė Catherine
Kembridžo kunigaikštienė Catherine
Princas Harry
Princas Harry
Daugiau nuotraukų (8)

„Lietuvos rytas“

2015-09-27 11:01, atnaujinta 2017-10-13 09:47

Laikas šeimai

Ryškiausia pasaulio dainininkė Beyonce (34 m.) atostogauja dažnai. Ir šįkart dainininkės atostogos kartu su vyru Jay Z (45 m.) ir dukrele Blue Ivy (3 m.) buvo pavydėtinos. Pietų Prancūzijoje prie jūros atostogaujanti šeima smagiai plaukiojo kateriu, o išlipusi į krantą surengė jaukią fotosesiją.

Telefoniniai sukčiai

Telefoniniai sukčiai sugeba apgauti ne tik Lietuvos pensininkus, bet ir pasaulinio lygio žvaigždes. Seras Eltonas Johnas (68 m.) įtikėjo, kad jam paskambino Rusijos vadovas Vladimiras Putinas, ir pasiūlė pasikalbėti apie homoseksualų teises Rusijoje. Vėliau paaiškėjo, kad homoseksualios orientacijos neslepiantį dainininką apmovė du rusų pokštininkai Vladimiras Krasnovas ir Aleksejus Stoliarovas. „Dainininkas tikrai tikėjo, kad kalbasi su prezidentu. Jis pasakė, kad šis pokalbis buvo nuostabiausias jo gyvenime“, – vėliau juokėsi V.Krasnovas.

Gražiausia amerikietė

JAV turi naują gražuolę – Džordžijos valstijos atstovė Betty Cantrell (21 m.) buvo karūnuota 2016-ųjų Mis Amerika. „Esu nepaprastai sujaudinta šios galimybės!“ – B.Cantrell džiūgavo vaizdo įraše, paskelbtame jos „Twitter“ paskyroje po to renginio. Ji ypač džiaugėsi faktu, kad tapo pirmąja nuo 1958 metų Mis Džordžija, laimėjusia nacionalinės televizijos transliuojamą grožio konkursą.

Tėvo kritikė

Reperio Kanye Westo (38 m.) ir jo žmonos Kim Kardashian (34 m.) duktė North West (2 m.) gal ir laikoma stiliaus dievaite, tačiau akivaizdu, kad mada mažylei visai nepatinka. Tiksliau, mergaitei nepatinka jos tėvo kuriami drabužiai. Pernai North raudojo K.Westo kolekcijos „Adidas“ metu, o šiemet prapliupo verkti eidama į pristatymą. Internautai juokauja, kad North pravirkdė itin nevykę K.Westo modeliai.

Naujas mylimasis

Prekių ženklo „Puma“ reklamos veidu tapusi dainininkė Rihanna (27 m.) naujausioje fotosesijoje įsiamžino kartu su reperiu Travisu Scottu (23 m.), su kuriuo, kalbama, Rihanną sieja romantiška draugystė. Fotosesija – itin tamsi ir minimalistinė, todėl puikiai dera prie stiliaus dievais vadinamų Rihannos ir Traviso asmeninio įvaizdžio. Tai pirmoji naujos muzikos pasaulio poros fotosesija.

Rudeniniai pokyčiai

Didžiosios Britanijos karališkasis jaunimas po vasaros prie darbų grįžo pasikeitęs. Kembridžo kunigaikštienė Catherine (33 m.) nustebino savo gerbėjus nusikirpusi kirpčius, o princas Harry pirmą kartą užsiaugino barzdą. Trumpą raudonų plaukų barzdelę princas pademonstravo per savo 31-ąjį gimtadienį praėjusį antradienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.