Gimtadienio dovana I. Stumbrienei nuo vyro – kelionė tik dviese

Pirmadienio rytas verslininkei Ingai Stumbrienei neįprastas – kartu su vyru Aivaru moteris švenčia 32-ąjį gimtadienį. Vyras suplanavo gražią staigmeną ir padovanojo mylimai žmonai kelionę tik dviese – be vaikų.

Pirmą kartą per gimimo dieną Inga su vyru išvyko švęsti be vaikų.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Pirmą kartą per gimimo dieną Inga su vyru išvyko švęsti be vaikų.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Inga Stumbrienė su šeima.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Inga Stumbrienė su šeima.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 5, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 9:55 PM

Kur šiuo metu švenčia gimtadienį, Inga neatskleidė. Vyras žmoną nuolat lepina ir dar prieš kurį laiką moteris įtarė, kad Aivaras kažką planuoja.

„Kaskart iš jo sulaukiu naujų staigmenų. Kelionė – labai maloni ir miela staigmena. Apie šią dovaną vyras ketino nesakyti iki pat gimtadienio, tačiau aš supratau, kad kažkas vyksta, kažkas slepiama ir planuojama. Todėl likus maždaug savaitei, iškvočiau Aivarą!“, – šypsojosi I.Stumbrienė.

Inga pasakojo, kad kiekvieną dieną ji nenustoja sau vis ko nors linkėti ir siekti užsibrėžtų tikslų.

„Aš manau, kad pagrindinis tikslas yra svajoti ir pildyti svajones“, – sakė moteris.

Praėjusieji metai I.Stumbrienei buvo teigiami, gražūs, spalvingi, nuotaikingi ir kupini kelionių, todėl tai – puikus laikas.

„Visi gyvename tokį gyvenimą, kokį susikuriame. Aš visada stengiuosi, kad mane suptų nuoširdūs žmonės, su kuriais gera bendrauti“, – pasakojo verslininkė.

Įsimintiniausias Ingos Stumbrienės gimtadienis buvo trisdešimtas. Tuomet kartu su vyru ilgai planavusi kur ir kaip gimtadienį paminėti, galų gale nutarė švęsti Maldyvuose.

„Tai buvo romantiškas gimtadienis ant vandenyno kranto su visa šeima. Tai įsimins visam laikui! Bet kas žino – galbūt šis gimtadienis pranoks ir tą šventę“, – šypsojosi Inga.

Verslininkė gimtadienius visada stengiasi švęsti ir draugams padaryti gražią šventę. Juk tai – puiki proga pasikviesti draugus, bendrauti ir dovanoti gerą nuotaiką.

„Nuo vaikystės gimtadieniai man asocijuojasi su būriu draugų, šeima, tortu. O vyras šią šventę visada suorganizuoja įspūdingai. Ir ateinantį savaitgalį būtinai organizuosime gražų pasibuvimą su draugais“, – teigė I.Stumbrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.