N. Šiaudikytė pasidalijo radikalia įžvalga

Per pastarąją savaitę Europa plūdo krauju. Pirmadienį įvykęs incidentas, kai Vokietijoje kirviu ir peiliu ginkluotas pabėgėlis iš Afganistano puolė traukinio keleivius, įsiutino dainininkę, buvusią „pupytę“ Neringą Šiaudikytę.

Neringa Šiaudikytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Neringa Šiaudikytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2016, 1:23 PM, atnaujinta May 18, 2017, 10:50 AM

Savo „Facebook“ paskyroje dainininkė pasidalijo tekstu apie incidentą Vokietijoje ir išdėstė savo radikalų požiūrį į musulmonus.

„Mano tolerancijos taurė išseko... Kažkada vos neapsigyvenau musulmoniškoje šalyje, sutikau daug gerų žmonių ir draskiausi už juos, kad mums iki jų toli... Šiandien suprantu...

Taip, mums labai toli iki jų, iki fanatizmo, tokio žudikiško instinkto, kurį turi tos tautos, kurios bebaimės ir beginklės lipa ant tankų ir šautuvo vamzdžio gindami savo iškreiptas dogmas ir religiją... Ir tai nebe vienos tautos klausimas, visas pasaulis turi vienytis prieš šiuos antžmogius...“ – tautinę neapykantą pakurstė Neringa.

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, Neringa kadaise norėjo apsigyventi Turkijoje. Prieš susipažindama su dabartiniu savo sužadėtiniu asmeniniu treneriu Tomu Uroška dainininkė susitikinėjo su turku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.