Puikios V.Baumilos išvaizdos paslaptis – intensyvios treniruotės

Dainininko Vaido Baumilos dienotvarkė šiuo metu itin įtempta. Neseniai grįžęs iš kelionės motociklais, prieš tai mėnesį praleidęs JAV, dainininkas šiuo metu įrašinėja naują albumą, repetuoja vaidmenį miuzikle „Rent“. Tačiau net ir tokiomis intensyviomis dienomis Vaidas randa laiko apsilankyti „CrossFit“ treniruočių salėje.

Vaidas Baumila.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Vaidas Baumila.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Vaidas Baumila.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Vaidas Baumila.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Tadas Gudžiauskas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Tadas Gudžiauskas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Ruslanas Šulcas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Ruslanas Šulcas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Paulius Jurėnas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Paulius Jurėnas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Edvinas Vyšniauskas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Edvinas Vyšniauskas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Dominyka Pozniakaitė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Dominyka Pozniakaitė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jul 19, 2016, 10:32 AM, atnaujinta May 18, 2017, 11:24 AM

Prieš kelerius metus atradęs šias aukšto intensyvumo treniruotes, šį kartą dainininkas kartu su profesionaliais treneriais Pauliumi Jurėnu, Edvinu Vyšniausku, Ruslanu Šulcu bei Tadu Gudžiausku išbandė naujuosius „Reebok CrossFit Nano 6.0“ treniruočių batelius.

Kad „CrossFit“ treniruotės nėra tik vyriškas sportas, įrodė ir olimpinio bokso čempiono Dano Pozniako dukra Dominyka Pozniakaitė, taip pat užsiiminėjanti šiuo sportu. Visi jie įsiamžino fotosesijoje, kurios metu užklupęs lietus nesutrukdė kelti sunkiasvorių štangų ir pademonstruoti savo sportinius gebėjimus.

Sportas garantuoja gerą išvaizdą

Išrinktas seksualiausiu „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyviu Vaidas pripažino, kad treniruotės padeda ne tik stiprinti raumenis ir turėti gražų kūną, bet ir didina ištvermę, kuri muzikos pasaulyje, kaip ir geras balsas, yra būtina.

„Muzikos pasaulis reikalauja puikios išvaizdos ir didelės ištvermės, o tai pasiekti gali padėti tik sportas. Kadangi laiko sportui turiu nedaug, renkuosi „CrossFit“ treniruotes, kurios yra greitos ir labai intensyvios. Nors per valandos trukmės treniruotę pasikraunu energijos visai dienai, dažnai jos būna itin sunkios, tad kartais pagalvoju – ką aš čia veikiu? Bet po tokios treniruotės supranti, kad gali padaryti viską, tiek scenoje, tiek gyvenime“, – pasakojo atlikėjas.

Treniruotės palengvina kasdieninį gyvenimą

Profesionalūs treneriai yra įsitikinę, jog aktyvus, įvairiapusiškas sportas padeda tobulinti visus kūno raumenis. „Šiose treniruotėse yra sujungiami gimnastikos, lankstumo pradmenų, svorių bei kardio pratimai. Šis sporto junginys sukuria labai veiksmingas ir naudingas treniruotes ne tik sporto salėje, bet ir kasdieniniame gyvenime. Kelti, stumti, nešti – veiksmai, kuriuos atliekame ir kasdieniniame gyvenime“, – apie treniruočių naudą pasakojo treneris Paulius Jurėnas.

Fotosesijose dalyvavusi sportininkė-mėgėja Dominyka Pozniakaitė iš karto paneigė mitą, kad šios treniruotės tinka tik vyrams.

„Lietuvoje egzistuoja stereotipas, jog „CrossFit“ treniruotės merginoms yra per sunkios ir jų metu kilnojant štangas užsiauginsi tik kalną raumenų. Tačiau darbo su svoriais baiminamasi be reikalo. Pasirinkus tinkamą krūvį ir svorius, šios treniruotės padeda paryškinti kūno linijas, sustangrinti raumenis“, – savo patirtimi pasidalijo Dominyka.

Jai antrina ir treneris P.Jurėnas: „Šios treniruotės yra sukurtos tiek profesionaliam sportininkui, tiek mėgėjui ir net visiškai nesportuojančiam, įvairaus amžiaus žmogui. Svarbu atkreipti dėmesį, jog svorių kilnojimas yra ne tik vyrų sportas. Šių treniruočių metu, suderinus programą kartu su treneriu, galima pasiekti įspūdingų sportinių rezultatų. Arba tiesiog padailinti figūrą ir svarbiausia – pagerinti sveikatą.“

Išbandęs naujuosius treniruočių batus Vaidas patvirtina, jog jie yra ne tik patogūs, bet ir labai lengvi.

„Šie treniruočių bateliai apgaubia koją, suteikia stiprų pagrindą, tačiau yra labai lengvi. Tai labai svarbu yra sporte, kuriame tiek daug įvairių pratimų“, – teigia atlikėjas.

Jį papildo ir treneris Ruslanas Šulcas, kuris yra įsitikinęs, jog sporto jėga prasideda nuo žemės atramos, dėl to labai svarbu su kokia avalyne sportuojama: „Svorių kilnojimo metu labai svarbu bato pado struktūra. Svarbu, kad jis būtų kietas ir stabilus, bet tuo pačiu ir lengvas“, – patvirtina R Šulcas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.