Po skyrybų su Johnny Deppu, Amber Heard pasirodė viešumoje

Po ilgų ir triukšmingų skyrybų su aktoriumi Johnny Deppu (53 m.), jo buvusi žmona Amber Heard (30 m.) pirmą kartą pasirodė viešumoje. Sausio 13 dieną padėtas paskutinis skyrybų taškas, rodos, moteriai suteikė tikrą laisvės pojūtį.

Amber Heard.<br>VidaPress nuotr.
Amber Heard.<br>VidaPress nuotr.
Amber Heard.<br>VidaPress nuotr.
Amber Heard.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 6:35 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:22 AM

Su merginomis išvykusi pietauti, Amber atrodė atsipalaidavusi ir geros nuotaikos. Moteris vilkėjo juodais drabužiais, derinį papildė mėlynas džinsinis švarkelis, akis dengė akiniai nuo saulės.

Užsienio žiniasklaidos paviešintose nuotraukose Amber – su plačia šypsena.

Vos 15 mėnesių trukusi santuoka subyrėjo dar praėjusių metų pavasarį. Nors teismui dokumentus įteikė Amber ir nurodė, kad skyrybų priežastis – nesuderinami charakteriai, į viešumą pradėjo kilti ir kitos pikantiškos detalės.

Moters teigimu, Johnny ne kartą pakėlė prieš ją ranką, galiausiai, ji paviešino savo nuotraukas, kuriose net ir veidą puošė mėlynės.

Netruko pasklisti kalbos, kad santuoka su milijonus valdančiu aktoriumi moteriai buvo iš išskaičiavimo. Norėdama paneigti tokias kalbas, skyrybų metu priteistus pinigus ji paaukojo labdaringoms akcijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.