Princas Harry atsisako viengungio gyvenimo ir su mylimąja žengia svarbų žingsnį

Jungtinės Karalystės princas Harry su amerikiečių aktore Meghan Markle peršamas vos nuo praėjusių metų vasaros, tačiau jau nekantrauja, kada gi galės pagaliau įsikurti kartu.

Amerikiečių aktorė Meghan Markle ir Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>Lrytas.lt montažas.
Amerikiečių aktorė Meghan Markle ir Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:13 AM

32-ejų princas netrukus kraustysis į Kensingtono rūmus, kuriuose apsigyvens su 35-erių mylimąja. Šiuo metu princui skirtas būstas vis dar renovuojamas, vyksta atnaujinimo darbai. Kaip dailymail.co.uk informavo šaltiniai, Harry vis nesiliauja tikslintis, kada darbai bus baigti, kada bus galima įsikraustyti.

„Akivaizdu, kad princas nekantriai laukia įkurtuvių su Meghan“, – teigė šaltinis.

Iki šiol pastebėta, kad aktorė yra dažna jo „viengungiško būsto“ lankytoja Notingamo kotedže, kuriame – vos du miegamieji.

Skelbiama, kad naujieji apartamentai bus visai šalia princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine namų. Jau rudenį jų sūnus princas George'as pradės lankyti Thomo mokyklą, kuri per metus kainuos apie 18 tūkstančių eurų.

„Šaunu, kad Harry ir Meghan gyvens visai šalia Williamo ir Catherine“, – pridūrė šaltinis.

Meghan su pirmuoju vyru išsiskyrė vos po dvejų metų santuokos. Neoficialių šaltinių teigimu, aktorė su princu mielai norėtų susilaukti vaikų. Kai praėjusių metų rudenį pasklido kalbos apie jų romaną, princas žengė retą žingsnį – išplatino viešą pareiškimą, kad Meghan – jo mergina.

Iki šiol princas nėra viešai kalbėjęs apie santykius nei su aktore Cressida Bonas, nei su ilgamete mylimąja Chelsy Davy.

Apie princo Williamo ir Catherine namus skelbiama, kad juose bus net 22 kambariai ir dvi virtuvės. Tačiau apie princo Harry namus per daug nekomentuojama, esą tai – privatus princo gyvenimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.