Švytinti Džordana Butkutė šalia aukštaūgio Arvydo Sabonio – lyg paauglė

Dainininkė Džordana Butkutė (48 m.) savo feisbuko paskyroje pranešė – ji su krepšininku Arvydu Saboniu (52 m.) ruošiasi ypatingam renginiui. Balandžio 23 dieną Kauno Žalgirio areną drebins „K95“ šou.

Džordana ir Arvydas Sabonis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Džordana ir Arvydas Sabonis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Džordana ir Arvydas Sabonis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Džordana ir Arvydas Sabonis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 13, 2017, 9:06 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 12:48 PM

Lietuvos krepšiniui sukanka 95-eri. Lygiai tiek praėjo nuo 1922 m. balandžio 23 d. įvykusių pirmųjų krepšinio rungtynių, laikomų Lietuvos krepšinio istorijos pradžia.

Šiame šou pasirodys ir visų mylima Džordana. Įsiamžinusi prie krepšininko, moteris atrodo tarytum paauglė – juk šalia jos 2,21 metro ūgio krepšininkas.

„Ruošiamės“, – brūkštelėjo Džordana ir iškart komentaruose pasipylė komplimentai dainininkei ir, žinoma, krepšininkui.

Jiedu yra seni draugai. Kadaise, per krepšinio varžybas, ji nepabūgo į aikštelę pakviesti patį Arvydą Sabonį. Trumpaplaukė ir šviesiaplaukė Dž.Butkutė savo dainą „Man patinka“ skyrė būtent krepšinio legendai. Pasipuošusi A.Sabonio marškinėliais, dainininkė priėjo prie krepšininko ir pakvietė šokti. Apie tai daugiau galite skaityti čia.

Todėl šio šou labai laukia tiek Džordana, tiek Arvydas.

„Tai yra labai reikšminga data Lietuvos krepšiniui, todėl turėsime puikią progą prisiminti svarbiausias pergales ir pasiekimus.

Šį gimtadienį švęsime su Lietuvos krepšiniui nusipelniusiais žmonėmis ir garbingais svečiais iš Europos ir viso pasaulio. Pasinaudodamas proga noriu pakviesti visą krepšinio bendruomenę, sirgalius ir krepšiniui neabejingus žmones dalyvauti šioje šventėje ir prisiminti ryškiausias pergales“, – pakilia nuotaika į renginį kviečia A. Sabonis.

LKF prezidentas džiaugiasi – šiais metais be 95-erių metų krepšinio jubiliejaus, Lietuvos krepšinis mini dar tris svarbias sukaktis:

„Krepšinis yra neatsiejama Lietuvos dalis, vienijanti žmones, o šis renginys bus neatsiejama visos Lietuvos krepšinio istorijos dalis. Taip pat noriu pabrėžti, kad šiais metais yra minimas ne tik krepšinio 95-metis, bet ir nusipelniusio Lietuvos krepšinio trenerio Vlado Garasto 85-asis jubiliejus. Taip pat jau praėjo 80 metų nuo pirmojo rinktinės aukso, kurį Lietuvos rinktinė iškovojo 1937 metais ir 20 metų nuo pirmojo Lietuvos moterų rinktinės aukso, kurį mūsų krepšininkės 1997 metais iškovojo Vengrijoje. Taigi progų švęsti – daugiau nei viena“, – neseniai yra sakęs Arvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.