Prekybos centro erdvė šiam restoranui pasirinkta ne veltui – nuolat skubantys ir užsiėmę po vienu stogu nori rasti viską – ne tik plataus pasirinkimo drabužių parduotuves, bet ir restoranus, kurie siūlo patiekalus iš gausaus valgiaraščio ir kokybe nenusileidžia restoranams senamiestyje.
„Guacamole“ – būtent toks. Valgiai ruošiami iš rinktinių produktų, o kepimui naudojamas grilis – ne dujinis, kaip įprasta maitinimo įstaigose, bet autentiškas malkinis, o tai užtikrina ženkliai geresnę maisto kokybę. Meksikietiška virtuvė pasižymi ryškiu skoniu ir aštrių prieskonių gausa.
Visuose šio restorano populiariausiuose patiekaluose: takos paplotėliuose, enčiladose, kesadilijose, buritose, griliaus patiekaluose ir tortilijose yra naudojami avokadai, jūrų gėrybės, čili ir kukurūzai. Ar žinojote, kad meksikietiškas maistas dažniausiai valgomas rankomis? Šio krašto žmonės mano, kad šitokiu būdu yra stiprinamas ryšys tarp maisto, tautos ir pačios kultūros. „Guacamole“ restorane mielai renkasi šeimos, verslininkai, bičiulių kompanijos, gaunančios vidutines ir aukštesnes pajamas.
Didelis dėmesys čia skiriamas ir aptarnavimui – šios vietos savininkai nori, kad kiekvienas lankytojas restorane pajustų meksikietišką svetingumą. Labai savitas ir restorano interjeras, primenantis meksikietiško namo kiemą naktį: tamsiame lubų fone žybsi lemputės, sukuriančios jaukią prieblandą, o originalios interjero detalės – didžiuliai kaktusai, atgabenti tiesiai iš Meksikos.
Atidarymo dieną kviestinės publikos, tarp kurių buVO ir Lotynų Amerikos garbės konsulai Lietuvoje, laukė kokteiliai, meksikietiškas alus, tekilos shot‘ai, restorano virtuvės meistrų komandos paruošti gausūs užkandžiai, o tikrą meksikietiško vakarėlio atmosferą tik dar labiau sustiprino „Guacamole“ komandos dėvimi tradiciniai meksikietiški drabužiai ir muzikantų gyvai grojami lotyniški ritmai.