Savaitės blykstėse – Rudokų vestuvės, Natalijos Bunkės mylimasis ir Juozo kostiumai

Žurnalas „Stilius“ siūlo prisiminti įsimintiniausias praėjusios savaitės Lietuvos garsenybių akimirkas.

 Savaitės blykstės.
 Savaitės blykstės.
 R.Rudoko vestuvės.<br>T.Bauro nuotr.
 R.Rudoko vestuvės.<br>T.Bauro nuotr.
  R.Rudoko vestuvės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
  R.Rudoko vestuvės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 J.Statkevičiaus tautiniai kostiumai.
 J.Statkevičiaus tautiniai kostiumai.
 L.Kalpokaitė.
 L.Kalpokaitė.
 N.Bunkė su mylimuoju.
 N.Bunkė su mylimuoju.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 2, 2018, 7:13 PM

Vedė perpus jaunesnę

Žodžiu „taip“ ir gausiais artimųjų plojimais buvo įtvirtinta aktoriaus Ramūno Rudoko (49 m.) ir modelio Justinos Žeimytės (21 m.) santuoka. Meilę juodu įteisino Vilniaus santuokų rūmuose paskutinį sausio penktadienį.

Jaunieji į ceremoniją atvyko atskirais automobiliais. Ramūnas džentelmeniškai savo tuomet dar tik būsimą žmoną pasitiko šalia Santuokos rūmų, o ji laiptais žengė įsikibusi į parankę tėčiui. Netrukus jaunavedžius visi apipylė sveikinimais ir linkėjimais ilgo bei laimingo gyvenimo.

Žinia apie R.Rudoko ir J.Žeimytės santykius pasklido vos prieš keletą savaičių, kai aktorius savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo meiliu bučiniu su mylimąja. Dar labiau nustebino faktas, kad pora ruošiasi vestuvėms.

Tiek ir užteko, kad smalsuoliai patyliukais imtų šnabždėtis, jog vos 21-erių mergina turbūt laukiasi, nes kitu atveju kodėl reikia taip skubėti?! Tačiau vestuvių dieną ir pati Justina su artimaisiais juokavo šia tema, kad tokių kalbų – apstu, bet vis dėlto tai – tik kalbos.

Nuotaka vilkėjo dizainerės Airidos Skrickienės kurtą suknelę, avėjo baltus aukštakulnius. Prie trumpų, lengvomis garbanomis krintančių plaukų buvo prisegtas žemę siekiantis šydas.

Ypač sūnaus laime džiaugėsi aktoriaus mama Virginija – ji prasitarė, kad žinia apie būsimas vestuves ją pasiekė prieš kurį laiką. O šeimai ji linkėjo tik vieno – kad bendras gyvenimas būtų ilgas ir laimingas.

Parodė kostiumus

Dizaineris Juozas Statkevičius (49 m.) paviešino, kaip atrodo diskusijų audrą sukėlę jo tautiniai kostiumai, skirti vaikams.

„Nepaprastai dėkoju tiems, kurie dirbo su manim! Kuriuos talžė ir iš kurių tyčiojosi! Keikė, trypė kojom! Bet gerų darbų niekas neuždraus! Dėkingas fondui „Šviesk vaikus“ ir idėjos autoriui gerbiamam Ramūnui Karbauskiui! Šis žmogus žodžiais nesimėto – ką pasakė, tą padarė! Istorinis dalykas, nuostabu! Didžiuojuosi! Man pavyko padaryti sunkų labai didelį darbą. Dariau su meile ir slapta! Džiugu, kad pavyko supergerai! Dėkingas visiems! Iš visos širdies“, – socialiniuose tinkluose džiaugėsi garsiausias Lietuvos dizaineris.

Jis pasigyrė, kad tokių tautinių kostiumų sukūrė 18 000 komplektų ir jie jau išdalyti valstybiniams vaikų darželiams.

Svajonė – išmokti jodinėti

Aktorė Larisa Kalpokaitė sausio 27-ąją atšventė 60-ąjį jubiliejų. „Tikriausiai gimtadienis tuo ir ypatingas, kad imi suvokti, kaip greit bėga laikas... O tiek dar daug norisi nuveikti, pasakyti, padainuoti, atiduoti. Laikas lekia nenumaldomai, – sakė aktorė. – Sudėtinga savo gimtadienį švęsti sausio mėnesio pabaigoje – slidinėti nemėgstu, į šiltuosius kraštus vykti negaliu, nes spektaklių sezono pats įkarštis.“

Moteris džiaugėsi, kad šalia jos – vyras Jonas, ir sūnus, jos seserys su šeimomis bei vyro brolis.

„Mano širdis trokšta tik vieno – dar pabūti šiame gražiame pasaulyje. Tačiau turiu ir vieną neįgyvendintą svajonę – norėčiau išmokti jodinėti. Apie tai svajoju nuo pat vaikystės“, – apie seną troškimą prasitarė jubiliatė.

Pristatė mylimąjį

Dainininkės Natalijos Bunkės (34 m.) ir jos naujo mylimojo pareigūno Edgaro slėpynės truko neilgai. Pora nusprendė praskleisti paslapties šydą ir kartu žengė raudonuoju muzikos apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2017 kilimu.

Šventiškai pasipuošusi pora buvo puikios nuotaikos ir noriai pozavo visiems fotografams.

Naujienų portalui lrytas.lt dar spalio pradžioje Natalija prisipažino, kad jos širdis užimta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.