Neįtikėtina, kokius stebuklus plaukams daro medus

Medus yra itin naudingas produktas, jis yra prisotintas vitaminų ir naudingas reikalingais mikroelementais, kurie yra itin naudingi žmogaus organizmui. Nepaisant visų gerų bei sveikatai naudingų savybių, medus yra tikras pagalbininkas plaukų atstatymui. Grožio ekspertai rekomenduoja medų naudoti toms, kurios turi problemiškus plaukus bei aptaria jo naudą.

 Neįtikėtina, kokius stebuklus plaukams daro medus.
 Neįtikėtina, kokius stebuklus plaukams daro medus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-21 13:52

Drėkinamosios savybės

Medus turi minkštinantį poveikį ir gali būti naudingas plaukams gydyti. Jis puikiai padeda išsausėjusiems ir linkusiems sausėti plaukams, o reguliarios medaus kaukės apsaugo jūsų plaukus nuo trapumo.

Apsauga nuo pleiskanų

Medus savo sudėtyje turi antioksidantų, kurie gali kovoti su grybeline liga. Tyrimų metu buvo įrodyta, kad medus sumažina seborėjinį dermatitą ir raminą niežėjimą.

Antioksidacinė apsauga

Kaip jau minėta anksčiau, medus yra itin galingas antioksidantas. Jis gali kovoti su kenksmingu iššorės poveikiu plaukams. Jis skatina sveikų plaukų augimą, pagerina jų išvaizdą ir tekstūrą, juos tankina.

Suteikia blizgesio

Medus turi unikalią savybę plaukams be cheminių priemonių suteikti natūralaus blizgesio jų neapsunkinant. Taip pat medus tiks norinčioms šiek tiek pašviesinti plaukų spalvą. Svarbu tai, kad šviesinant medumi plaukus nepažeisite jo tekstūros.

Stimuliuoja plaukų augimą

Viena svarbiausių naudingų medaus savybių – plaukų augimo skatinimas. Medus stiprina folikulus, o tai padeda išvengti plaukų slinkimo. Jis mažina pleiskanas, apsaugo nuo psoriazės ir kitų odos ligų, kurios kenkia sveikų plaukų augimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.