Šefas Ruslanas Bolgovas pakvietė į prašmatnią vakarienę

„Mūsų požiūris į maistą ir pasirenkamus produktus – labai panašus! Bet vis tiek vienas kitą sugebėjome nustebinti!“, – juokėsi žinomas Lietuvoje virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, pasakodamas apie susitikimą su žinomu visame pasaulyje kolega Valerij Gorinov.

Renginio akimirkos. <br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirkos. <br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
V.Gorinovo kulinariniai mokymai.<br>P.Zulono nuotr.
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Renginio akimirka.<br>D.Gumbrevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (78)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 10:40 AM, atnaujinta May 11, 2018, 6:55 PM

Pastarasis gardumynų virtuozas „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotų restoranų paslaptimis su savo gerbėjais dalinosi Kaišiadorių pramogų ir laisvalaikio centre „Pas Radvilą“. Čia vėliau vyko ir autorinius R.Bolgovo darbus pristatanti vakarienė „25 skonio istorijos“.

Apsilankyti mūsų šalyje V. Gorinov nusprendė R.Bolgovo kvietimu. Pasaulinė garsenybė pasakojo žinojęs apie Lietuvoje gurmanus stebinantį kolegą bei kurį laiką sekęs jo veiklą virtualioje erdvėje.

Dvi dienas ispanų virtuvės šefo Quique Dacosta mokinys, savo šedevrais dažnai lepinantis tokias įžymybes, kaip Keanu Reeves, John Malkovich ar Scarlett Johansson, V. Gorinov turimomis žiniomis dalinosi ir su lietuviais. Besidomintieji maisto gamyba galėjo įsisavinti specialias jo gamybos technikas, padedančias produktus naudoti kuo šviežesnius, o net sudėtingus patiekalus ruošti kuo trumpiau.

„Dabar ypač populiaru mėsą apdoroti žemoje temperatūroje. Procesas – ilgas, bet jis visai nereikalaujantis meistro dėmesio. Todėl susitaupo daug laiko, o patiekalus banketams gali pradėti ruošti tą pačią dieną, kai jie vyksta. Tai padeda pateikti besigardžiuojantiems kuo šviežesnius ingredientus“, – pasakojo R. Bolgovas.

V.Gorinov Lietuvoje stebino produktų pristatymo greitis bei jų kokybė. Ypač jį sužavėjo pienas bei gaminiai iš jo.

V.Gorinov kulinarinius mokymus ir R. Bolgovo degustacinę vakarienę Kaišiadoryse padėjo organizuoti televizijos prodiuserio Gedimino Juodeikos mylimoji Živilė Jonikaitė.

Svečiams 25-erių metų veiklos jubiliejų švenčiantis R. Bolgovas paruošė penkių patiekalų vakarienę ir palepino kreminiais sūrio putėsiais, šaltalankių perlais, domipan ižu su ožerkšnių uogomis, burokėlių ir aviečių skonio lašišos išklotine, pagardinta žaliosios citrinos purslais ir Paltuso granulėmis, buliaus žandu, lėtai keptais anties medalionais, pateiktais su ananasais aštrioje karamelėje. Desertui pasiūlyti grūdinių paplotėlių sluoksniai su miško uogų kalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.