Atskleista daugiausia kopijuota princesės Dianos išvaizdos detalė

Velso princesės šukuosena, neretai, buvo laikoma daugelio jos amžininkių grožio etalonu. Vos atvykusios į grožio salonus visame pasaulyje klientės norėjo būti apkirptos taip, kaip ji – širdžių princesė ir elegancijos įsikūnijimas – Diana.

 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
 Princesė Diana. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 10:46 AM

Daugiau nei 12 metų tobulu Dianos įvaizdžiu rūpinęsis kirpėjas Ričardas Daltonas atskleidė, kad tokių dažnų klienčių apsilankymų kirpyklose priežastis buvo elementari – plaukus princesė kirpdavo kiekvieną savaitę.

Nors su legendine trumpų ir vis kitaip pagražintų plaukų šukuosena buvusi karališkosios šeimos narė viešumoje rodėsi ilgus metus, nustoti keisti įvaizdį ją paskatino vienas įvykis.

Mat išvykusi į Afriką moteris į savo išvaizdą nenorėjo atkreipti viso gerbėjų dėmesio. Šiame žemyne ji užsiiminėjo labdaringa veikla, tad jos stilius čia atliko antraeilį vaidmenį.

„Ji bijojo, kad naujoji šukuosena ir vėl atitrauks aplinkinių dėmesį į nereikšmingus dalykus“, – prisiminė Ričardas.

„Nors šukuoseną kas keletą savaičių tik šiek tiek pakirpdavau, visuomenė, vis tik, greitai priprato prie naujojo Dianos ilgio ir toliau ją sėkmingai kopijavo“, – antrino kirpėjas.

Ričardas Daltonas karališkosios šeimos įvaizdžiu domisi iki šiol. Kirpėjas, kurio kėdėje pirmą kartą buvo apkirpti princai Harry ir Williamas komplimentų negailėjo ir Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle šukuosenai. Pasak jo, vestuvių su Harry dieną moteris atrodė išskirtinai elegantiškai.

„Princesių šukuosena turi būti kuo paprastesnė. Ji jokiu būdu negali užgožti tiaros“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.