Natalija Bunkė gavo įspėjimą apie gresiančias skyrybas ir netinkamą mylimąjį

Ketvirtadienio vakarą LNK televizija transliavo laidą „Nuo...iki...“, kurioje įvairių vertinimų sulaukiantis Ukrainos ekstrasensas Maksimas Gordejevas žinomiems Lietuvos žmonėms dalijo patarimus.

 Natalija Bunkė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-13 20:37, atnaujinta 2018-09-13 21:32

Daugiausiai dėmesio sulaukė filmavimo studijoje apsilankiusi Natalija Bunkė, kuri po pranašysčių nebesutvardė ašarų. Maksimas kalbėjo ne tik apie jos santykius, bet palietė ir skaudžiausią temą – sūnų.

Už uždangos besislepiantis žmogus. Tiek apie Nataliją žinojo ekstrasensas, kai bandė įspėti, kas slepiasi už plunksnų.

„Tai – žvaigždės korta. Tai kažkokia ryški ir labai stipri žvaigždė. Bet ne šiai šaliai. Ją daug kas aptarinėja, žiūri į ją, ją teisia. Kažkoks poelgis, pasirinkimas. Bet pasirinkimas nesėkmingas. Ir šis dings iš jūsų gyvenimo. Stipri moteris. O nuolat tiki pasakomis. Kažką prigimtinio, labai sunkaus neša ant savęs. Sesuo, aš girdžiu, kad sesuo ir ji. Moterys nuolat kenčia dėl ko? Dėl vyrų.

Nuolatinis karminis atidirbinėjimas už kažką. Yra vaikas. Čia jau vyriška energetika eina. Labai stipriai jaudinasi. Vaikui reikia saugotis vandens, tamsus vanduo. Linksmybių čia, aišku, mažai. Todėl, kad aš, deja, nesu linksmas personažas. Pasakoju nelinksmus dalykus.

Šiam žmogui reikia kuo skubiau pašalinti karminę kilpą, kuri nuolat supa jos šeimos vyrus. Tikisi kažko labai šviesaus. Santuokos? Ne, tegul nesitiki. Žmogus pamaiva. Atsiprašau, kad taip sakau. Aš galbūt jus įžeisiu, aš įžeisiu žmogų, kuris tai žiūrės.

Bet aš tiesiog turiu jus įspėti, kad būtumėte labai atidi. Tai viskas“, – tokias padrikas mintis LNK laidoje dėstė M.Gordejevas, kai, tuo tarpu Natalija nebetvardė ašarų.

„Man atrodo, kad visi žino tai, ką pasakė Maksimas. Bet žinot, kai kalba yra apie tavo sūnų, labai skauda. Tai tiek. Manau, kad kiekviena moteris tiki pasakom. Kalbant apie santuokas, tekėti aš daugiau nenoriu, kad ir koks geras žmogus šalia manęs būtų. Santuoka aš nebetikiu. Gražiu gyvenimu kartu – taip, bet santuoka po dviejų skyrybų man nėra būtinybė“, – trumpai kalbėjo dainininkė.

Tačiau Maksimo kalbos Natalijai nesiliovė. Pasak vyro, šalia jos esantis žmogus yra visiškai netinkamas.

„Reikia kito, suaugusio. Jis tau neatstos tėvo. Jis tau netaps tuo, kuo tu nori, kad jis taptų. Jis galvos tik apie save ir kuo toliau, tuo labiau tu tai matysi. Jai nereikia rinktis, jai reikia pašalinti negatyvą, kuris kyla iš šeimos. Tuomet viskas atsistos į savo vietas“, – rėžė ekstrasensas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.