Seneliais tapę Valinskai skyrė ypatingą sveikinimą Žvagulių šventei

Dainininkai Irena Starošaitė (48 m.) ir Žilvinas Žvagulis (53 m.) rugsėjo 12-ąją minėjo ypatingą progą. Tądien jiedu šventė 20-ies metų vestuvių sukaktį. Šia proga įmonės „Zuzi“ nariai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sveikino dainininkus porcelianinių vestuvių proga.

Inga ir Arūnas Valinskai bei Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> LR montažas.
Inga ir Arūnas Valinskai bei Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> LR montažas.
 Inga ir Arūnas Valinskai<br> LR archyvo nuotr.
 Inga ir Arūnas Valinskai<br> LR archyvo nuotr.
 Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Irena ir Žilvinas Žvaguliai.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 6:26 PM, atnaujinta Jun 29, 2022, 1:27 PM

Nuoširdžius sveikinimus ir palinkėjimus Irenai ir Žilvinui siuntė sūnūs Rytis ir Ąžuolas su žmona Ineta Puzaraite-Žvaguliene, „Patrulis“ Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra bei televizijos laidų vedėjas Arūnas Valinskas su žmona Inga.

„Brangūs mūsų bičiuliai Žvaguliai, mielieji mūsų brnagūs piršliai. Pirmiausiai prisistatysime: čia Milisandra ir Algirdas Radzevičiai, kurie neseniai atšventė tik 10-ies metų santuokos jubiliejų. Taip, kad, bičiuliai, mums iki jūsų dar toli, toli, toli žingsniuoti tuo vedybiniu, sunkiu gyvenimo keliu. O gal kartais ir lengvu.

Chebryte, žodžiu, mes jus labai, labai mylim. Linkėjimai iš drėgno ir rudeninio Vilniaus. Bučkis. Apkabinam ir daug, daug visko linkim. Gero, stipraus, tvirto ir saulėto. Mylim jus. Su porcelianinėm“, – nuotaikingai sveikinimų laviną pradėjo Milisandra ir Algirdas Radzevičiai.

Skambant Irenos ir Žilvino Žvagulių dainoms, sveikino ir kiti artimi draugai, kolegos bei giminaičiai. Tarp jų ir ką tik seneliais tapę Inga ir Arūnas Valinskai.

„Mieli jaunavedžiai Irena ir Žilvinai, 20 metų iš principo tai iš tiesų Irenai ne daug, o Žilvinui visa amžinybė. Aš nesugebėjau surasti savo smokingo su kuriuo piršliavau, bet suradau patį labiausiai artimą drabužį tam įvykiui (rodo marškinėlius, ant kurių parašyta Šarūno Marčiulionio).

Štai kokie ereliai mes buvom tada. Bombikės dar ieškom, o jeigu atvirai, tai svočia per vestuves mažai kalbėjo, o dabar turi paruošusi fantaskiška, atominį pasveikinimą kaip bombą“, – kalbą pradėjo Arūnas Valinskas ir žodį perleido žmonai.

„Svočia gal ir mažai kalbėjo, o tu išvis nekalbėjai tik grasinai sprogdinimais. Mieli Irena ir Žilvinai, kaip prieš 20 metų tas Valinsko pokštas su sprogdinimu ir pasaulio pabaiga buvo netikras, tegul ir visi pavojai, kurie tyko jūsų dabar ir jūsų pačių sugalvoti, ir kitų sugalvoti būna tokie pat netikri, nieko nereiškiantys.

Kaip ir tada prieš 20 metų. Ilgo jums, gražaus gyvenimo. Ir aišku santarvės kiek įmanoma daugiau. Nelabai jau jos daug mūsų gyvenimuose po tiek daug bendro gyvenimo metų yra, bet jeigu dar sugebame, tai laikykimės jos. Į jūsų sveikatytę“, – sveikino Inga.

Palinkėję Valinskai pakėlė taures už prieš 20 metų susituokusius Ireną ir Žilviną Žvagulius. 

Džiaugsmo po lavinos sveikinimų negalėjo sulaikyti ir pats Žilvinas Žvagulis. Šis socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jaudinančiu vaizdo įrašu ir nuoširiai dėkojo pasveikinusiems. 

„Ačiū šeimai, „ZUZI“ šeimai už nerealius sveikinimus. Piršliams nežmoniškas ačiū. Visiems linkiu to pačio kaifovo gyvenimo“, – po vaizdo įrašu brūkštelėjo Žilvinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?