Apie kraujo vėžį prakalbęs Stano papasakojo, kas nutiko per pastarąsias dienas

Penktadienį kompozitorius ir dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano prakalbo apie jį netikėtai užklupusią ligą – kraujo vėžį. Atvirai žinia pasidalijęs su bičiuliais ir gerbėjais, Stano sulaukė didžiulio palaikymo ir gausybės linkėjimų.

 Stanislavas Stavickis-Stano.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Stanislavas Stavickis-Stano.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2018, 10:48 AM

Nei pats nesitikėjęs sulaukti tiek daug gražių žodžių, Stano jiems padėkojo su kaupu.

„Tai ką, draugai. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad jūsų pas mane tiek daug, net septyniolika tūkstančių. Galėčiau pasakyti, kad jaučiuosi labai dėkingas, bet tie žodžiai, žodžiai...

Geriau papasakosiu, kas nutiko per pastarąsias dienas ir galbūt tai paaiškins daugiau.

Aš gavau šimtus laiškų iš žmonių, kuriems likimas skyrė panašius išbandymus. Vieni patys serga, kiti rūpinasi sergančiais vaikais ar artimaisiais, ir visus šiuos laiškus vienija bendra mintis – galima išgyventi bet kokį skausmą, jei gali juo pasidalinti arba tiesiog pasipasakoti.

Realiai istorija, kuria pasidalinau feisbuke, tai vieno žmogaus – Stano pasakojimas, niekuom nesiskiriantis nuo kitų, panašaus likimo žmonių pasakojimų.

Ypatinga šią istoriją padarėte jūs: komentuodami, „šierindami“, „laikindami“ ir nelikdami abejingais. Jūs ne vien man linkėjote sveikatos ir stiprybės, bet ir visiems su panašia liga susiduriantiems žmonėms. Jūsų dėka geriau pasijautė tūkstančiai. Nuoširdžiai dėkoju.

P.S. Sveikata mano dabar tikrai puiki, pergyventi neverta, nemeluoju. Ir, labai panašu, kad viskas bus gerai“, – nuoširdžiai už palaikymą dėkojo Stano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.