Milijonierius rekordiniu greičiu liko basas: galvą susuko moterys ir barai

Milžinišką sumą laimėjęs australas galėjo susikurti, pavyzdžiui, verslą, kuris būtų nešęs jam pelną visą likusį gyvenimą, tačiau neteko savitvardos ir visus pinigus išleido pramogoms.

Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Danas Saudersas. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 22, 2018, 2:29 PM

1,6 mln. dolerių (apie 1,4 mln. eurų) laimėjęs Danas Saudersas rengė prabangius vakarėlius, mėgavosi prostitučių draugija ir nuolatinėmis atostogomis egzotiškuose kraštuose, į kuriuos neretai pakliūdavo išsinuomojęs privatų lėktuvą, kol jo kišenėje neliko nė cento. Visus pinigus Danas išleido vos per keturis mėnesius.

Nors ir vėl liko basas, Danas sako nesigailintis to, ką padarė. Šis trumputis gyvenimo tarpsnis jam padovanojo tai, ko jis galbūt niekada nebūtų patyręs.

Vyras neslepia negalėjęs atsispirti ne tik egzotiškoms atostogoms ir prabangiems restoranams, bet ir laisvo elgesio merginoms.

Pavyzdžiui, leidžiant laiką šalia Sidnėjaus kiūksančiuose Žydruosiuose kalnuose, specialiai jam privačiu sraigtasparniu buvo atskraidintos dvi, kaip jis vadina, aukštos klasės prostitutės, rašoma mirror.co.uk.

Jo laisvamaniškas gyvenimas prasidėjo, kai vieną naktį naktiniame klube mėgindamas įsigyti gėrimų, sulaukė geliančios barmeno pastabos: „Jūsų kortelėje – nepakankamas kiekis pinigų“.

Pasitikrinęs savo banko kortelę, čia rado vos apie 3 dolerius, todėl pasuko link lošimų namų... Lošdamas ištisas savaites, Danas neteko savo mylimosios.

Skausmą malšinęs naktiniuose klubuose, vėliau ėmė trokšti didesnių pramogų. Brangiausia jų – 50 tūkst. dolerių (apie 44 tūkst. eurų) kainavusios atostogos jam ir draugams Balio saloje.

Iššvaistęs visus pinigus Danas prisidavė policijai, išsigalvodamas, kad tapo tarptautiniu nusikaltėliu. Prie tokių minčių jį privedė kamuojantys nerimo priepuoliai ir košmarai apie tai, jog pareigūnai jį sugauna...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.