Jelena Tulčina stulbina: sniege maudėsi tik su maudomuku

Natūralios medicinos pradininkė Lietuvoje Jelena Tulčina nustebino ne vieną, kai socialiniame tinkle pasidalijo nuotraukomis iš maudynių sniege. Užsigrūdinusi moteris visai nebijo šaltuko ir su šypsena demonstruoja drąsą.

 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 12:18 PM, atnaujinta Jan 23, 2019, 4:16 PM

„Sakoma, kad iš sausio 18 į 19 vanduo turėjo ypatingų galių! Sniegas tikrai nebuvo šaltas, bet grūdinantis!

Visiems geros sveikatos, stipraus imuniteto, sveiko pofigizmo, gero humoro jausmo, mokėjimo pasijuokti iš savęs, gyventi čia ir dabar“, – geros nuotaikos nestokojo Jelena.

Netrukus gydytoja pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame papasakojo tokių maudynių naudą.

„Labas vakaras, mielieji. Pasimaudymai sniege tęsiasi. Nors šiandien norėjau pamiegoti, niekur nebėgti, jokių mankštų nedaryti, nieko nevalgyti, jokio sniego netrukdyti. Bet po pietų pagalvojau, kad reikia. Reikia perlipti per save. Visiems noriu palinkėti šiandien padaryti kažką tokio, kas būtų sveika. Gal kada nors šis vaizdo įrašas iškils iš jūsų pasąmonės arba atminties ir bus jums motyvacija kažką daryti“, – teigė Jelena.

Ji ragino dabar paskambinti savo mylimiausiems žmonėms – tėvams.

„Prisiminkite mamą ir tėtį. Paskambinkite tuoj pat, nes galbūt dabar jie laukia jūsų skambučio. Kai aš netekau abiejų tėvų, galvoju, kad tai labai svarbu. Jau ne kartą tai kartoju. Galbūt mano pasimaudymas sniege ir pokalbis motyvuos jus apkabinti savo vyrą, pabučiuoti savo seserį, vaikus... Gyvenimas toks trumpas – reikia gyventi čia ir dabar. Bet prisiminti dalykus, kurie daug svarbesni už darbą, pinigus, – tai mūsų meilė artimiesiems“, – sakė Jelena.

Toks vaizdo įrašas, kurį galite peržiūrėti jos feisbuko puslapyje, sulaukė daugybės patiktukų ir komentarų. Tiesa, ne visi jie buvo teigiami.

„Kaskart, kai pamatau žmones, besivoliojancius sniege beveik nuogus, man iškyla poeto Mačiukevičiaus gyvenimo drama, kai jis, būdamas jaunas ir sveikas, iššokęs po pirties į sniegą, visam gyvenimui liko luošas. Nelipkite niekada per save, daugiau mąstykite ir galvokite, ką darote, nes toks Tulčinos pavyzdys tik jai pačiai, kiekvienas esam unikalūs ir skirtingi“, – sakė J.Tulčinos sekėja.

„Jūs nesupratote šio video prasmės! Čia nėra voliojimasis sniege! Čia tiesiog mano pamąstymai ne prie stalo, o ant sniego! Saikingai valgyti, grūdintis, stiprinti imunitetą – tai yra ne mano sugalvotos mintys!

Perlipti per savo tingumą, pradėti judėti, atsikratiti nereikalingų kilogramų – ar čia ne šūkis geros sveikatos ir savijautos link?

Organizmą reikia paruošti šalčiui: išvalyti storąją žarną, kurioje pilna toksinų, gleivių, parazitų! Valgyti tinkančius imunitetui produktus!

O sniegas ir minusinė temperatura – tai natūrali krioterapija, už kurią moka sanatorijose pinigus, kur minusinė temperatūra specialiuose aparatuose yra žymiai mažesnė!

Tik tai reikia pradėti daryti po truputį, po kelias minutes į dieną! Aš tai darau daug metų ir nebijau peršalimų! Su pagarba jūsų nuomuonei, gyd.Tulčina. P.S. Užmiršau pasakyti, kad tūkstančiai žmonių apkurto nuo antibiotikų, susirgo ligomis nuo pašalinio poveikio, įvairių cheminių vaistų ir t.t.“, – patatarimais dalijosi gydytoja.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.