Kokie batai tinka prie mėlynų džinsų?

Mėlyni džinsai – dar 1871-aisiais sukurtas stilingas ir patogus drabužis ir kiekvieno vyro spintos karalius.

 Mėlyni džinsai ir tamsiai rudi batai yra puiki kombinacija žiemą, o pavasarį ir vasarą karaliauja smėlio spalva. <br> 123rf nuotr.
 Mėlyni džinsai ir tamsiai rudi batai yra puiki kombinacija žiemą, o pavasarį ir vasarą karaliauja smėlio spalva. <br> 123rf nuotr.
 Geriausia pradžia – suderinti savo mėlynus džinsus su mėlynais batais. <br> 123rf nuotr.
 Geriausia pradžia – suderinti savo mėlynus džinsus su mėlynais batais. <br> 123rf nuotr.
 Nors džinsai visame pasaulyje pripažinti kaip laisvalaikio aprangos dalis, apsiavus juodus batus tos pačios kelnės atrodys gerokai rafinuočiau.<br> 123rf nuotr.
 Nors džinsai visame pasaulyje pripažinti kaip laisvalaikio aprangos dalis, apsiavus juodus batus tos pačios kelnės atrodys gerokai rafinuočiau.<br> 123rf nuotr.
 Jei norisi grubesnio, bet vis dar modernaus stiliaus, rinkitės tamsiai rudus batus.<br> 123rf nuotr.
 Jei norisi grubesnio, bet vis dar modernaus stiliaus, rinkitės tamsiai rudus batus.<br> 123rf nuotr.
 Dabar yra geriausias metas eksperimentuoti ryškiomis spalvomis ir išmaniomis formomis.<br> 123rf nuotr.
 Dabar yra geriausias metas eksperimentuoti ryškiomis spalvomis ir išmaniomis formomis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 8, 2019, 5:13 PM

Džinsus dėvite darbe, per laisvadienį ar susiruošęs papietauti restorane su bičiuliais – jie yra puikiausias būdas pademonstruoti nerūpestingos estetikos pojūtį. Tačiau vien su džinsais neišeisi. Reikia ir batų. Taigi kokios spalvos batus kokioms progoms derinti prie mėlynų džinsų?

Pradžioje gali atrodyti, kad svarbiausias veiksnys yra apavo stilius, bet iš tiesų didžiausią efektą bendram vaizdui suteikia batų spalva.

Mėlyni džinsai su mėlynais batais

Norisi paeksperimentuoti su tendencija spalvas derinti blokais? Geriausia pradžia – suderinti savo mėlynus džinsus su mėlynais batais. Madingam ir užtikrintam vaizdui pasirinkite tamsesnę mėlyną.

Batų detalės gali būti ir šviesiai mėlynos, tačiau jei visas batas žydras – tai jau per daug. Iš esmės rekomenduotini batų atspalviai būtų tamsiai mėlyna, kobalto mėlyna ir dangiška, o štai pastelinę žydrą ir melsvai žalsvą geriau palikti tik raišteliams ar smulkioms detalėms.

Kalbant apie batų stilių, nereikia bijoti aukštaaulių arba sportinių. Galų gale jei jau norisi spalvas derinti blokais, pasirinkite ir mėlyno atspalvio paltą, švarką ar marškinėlius.

Mėlyni džinsai su juodais batais

Nors džinsai visame pasaulyje pripažinti kaip laisvalaikio aprangos dalis, apsiavus juodus batus tos pačios kelnės atrodys gerokai rafinuočiau. Kad apranga atrodytų elegantiškiau, prie mėlynų džinsų apsiaukite nublizgintus juodus batus. Ir nesvarbu, ar tai bus auliniai, loaferai ar sportiniai – toks stilius tinka visais atvejais. Pagrindinė taisyklė – pasirinkti apavą, kuris blizga – ar tai oda, ar jos pakaitalas. Taip apsirengus galima pasirodyti bet kokia proga – tiek pietų su uošviais, tiek kokteilio su kolegomis.

Mėlyni džinsai su tamsiai rudais batais

Jei norisi grubesnio, bet vis dar modernaus stiliaus, rinkitės tamsiai rudus batus. Jie ypač tinka žiemą, nes ši spalva atrodo geriausiai prie striukių ir paltų. Tiems, kurie nori atrodyti kaip mėgstantys nuotykius ir keliones, tinka žygio ar kareiviški batai bei čelsiai – įsispiriamieji auliniai su elastiniais įsiuvais šonuose. Bei jei norisi idealaus bato kasdieniam puošniam aprangos kodui, galima rinktis ir stilingus tamsiai rudus loaferus arba brogus – odinius raštuotus žemakulnius.

Mėlyni džinsai su smėlio spalvos batais

Mėlyni džinsai ir tamsiai rudi batai yra puiki kombinacija žiemą, o pavasarį ir vasarą karaliauja smėlio spalva. Labiausiai tokie batai tinka dieną vykstantiems renginiams. Geriausiai atrodo smėlio spalvos derbiai – klasikiniai batai su atviru suvarstymu, taip pat loaferai ir auliniai. Bet galima eksperimentuoti ir su kitais. Kad bendras vaizdas derėtų, pasirinkite šviesios spalvos marškinėlius, o klasiškumo prideda ir panašios šviesios spalvos švarkas.

Mėlyni džinsai su sportiniais bateliais

Kas pradžioje buvo būtinybė tik norintiems sportuoti, dabar yra neišvengiama bet kuriam nors kiek besidominčiam gatvės stiliumi. Nuo klasikinių sporto ženklų, kaip „Nike“, „Converse“ ar „Adidas“, iki aukštosios mados namų, kaip „Prada ar „Lanvin“, – visi dizaineriai kuria madingiausius, privalomus kiekvienam sportinius batelius.

Galiausiai jie tapo pagrindiniu pasirinkimu prie mėlynų džinsų. Dabar yra geriausias metas eksperimentuoti ryškiomis spalvomis ir išmaniomis formomis. Taigi kai kitą kartą eisite į miestą, apsiaukite drąsiausius ir ryškiausius kedus.

Kokie batai tinka prie tamsaus audinio?

Neapdorota džinsinė medžiaga yra neplauta ir negarinta, todėl nešiojant drabužį ji po truputį bluks ir keis išvaizdą. Taigi geriausia tokį natūralų audinį derinti su neutraliomis spalvomis ir atspalviais: sodriai rudais, gryno baltumo, tamsiai mėlynais ir blizgiai juodais.

Klasikinės spalvos tamsiam džinsiniam audiniui suteikia rafinuotumo.

Batai + mėlyni džinsai

• Jei derinsite spalvas blokais, prie mėlynų džinsų aukitės tamsiai mėlynus batus.

• Tiems, kas nori prie mėlynų džinsų avėti juodus batus, reikia nepamiršti juos gerai nusiblizginti.

• Grubesniam moderniam vaizdui šaltuoju metų laiku prie mėlynų džinsų rinkitės tamsiai rudus batus.

• Vasarą ir pavasarį lengvai ir dailiai žiūrėsis smėlio spalvos batai.

• Rinkitės iššaukiančius sportinius batelius, jei norite, kad mėlyni džinsai atrodyti tarsi iš aukštosios mados namų.

• Jei dėvite tamsius negarintus džinsus, rafinuotumo pridės klasikinės batų spalvos: ruda, juoda, balta ir tamsiai mėlyna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.