Kim Kardashian baigė nuogų užpakalių erą – užsimojo tapti teisininke

Kai esi turtingas ir garsus – savo svajones pasiekti gali kur kas lengviau. Bet jau toks įspūdis susidaro žvelgiant į socialinių tinklų bei realybės šou žvaigždę Kim Kardashian, kuri šįkart užsimojo...tapti teisininke.

 Kim Kardashian.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
 Kim Kardashian.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
 Kim Kardashian.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
 Kim Kardashian.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 15, 2019, 3:43 PM

Moteris pradėjo ketverių metų praktiką vienoje Amerikos teisinių paslaugų kompanijoje. Kim tikisi, kad jau 2022 ji taps teisininke.

Apie solidesnę karjerą garsioji Kim pradėjo galvoti dar pernai. Ji buvo susitikusi su JAV prezidentu Donaldu Trumpu, kuris suteikė malonę ir po 21 metų kalėjimo išleido į laisvę narkotikų prekeivę Alice Marie Johnson. Kim stebėjo šį procesą ir jis įkvėpė ją siekti teisininkės karjeros.

Realybės šou žvaigždė teigia visuomet norėjusi pasiekti kažko daugiau, nors sprendimą siekti naujos karjeros priėmė gerai apgalvojusi.

„Vienas žmogus niekuomet nepakeis visko. Tai kolektyvinis darbas. Visuomet žinojau savo vaidmenį, bet tuo pačiu jaučiau, kad galiu kovoti už kitus žmones. Manau, kad kalėjimų sistema gali būti geresnė, noriu stengtis ją pakeisti. Jei daugiau žinosiu, daugiau galėsiu padaryti“, – entuziastingai kalbėjo K.Kardashian, garsėjanti nuogybėmis.

Teisininkų kontoroje Kim turės studijuoti po 18 valandų kiekvieną savaitę, o jai padės du jos mentoriai teisininkai Jessica Jackson ir Erin Haney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.