Buvusi Romano Abramovičiaus žmona Daša Žukova susižadėjo su kitu milijonieriumi

Kaip praneša leidinys „Page Six“, buvusi „Chelsea“ savininko Romano Abramovičiaus žmona Daša Žukova (38 m.) susižadėjo su savo mylimuoju Graikijos milijardieriumi Stavrosu Niarchosu (34 m.).

 Stavrosas Niarchosas, Daša Žukova ir Romanas Abramovičius.<br> Scanpix nuotr.
 Stavrosas Niarchosas, Daša Žukova ir Romanas Abramovičius.<br> Scanpix nuotr.
 Stavrosas Niarchosas.<br> Scanpix nuotr.
 Stavrosas Niarchosas.<br> Scanpix nuotr.
 Daša Žukova ir Romanas Abramovičius.<br> Scanpix nuotr.
 Daša Žukova ir Romanas Abramovičius.<br> Scanpix nuotr.
 Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 3:18 PM

Skelbiama, kad pora apie savo sužadėtuves paskelbė viename vakarėlyje Niujorke, kuriame dalyvavo daugybė garsenybių. 

Pasak šaltinių, vestuvės įvyks šių metų pabaigoje. Įsimylėjėliai šiai šventei ruošiasi atsakingai.

Daša ir Stavrosas draugauti pradėjo prieš kelis metus. 

Apie R.Abramovičiaus ir D.Žukovos skyrybas informacija pasklido 2017-ųjų rugpjūtį. Du vaikus auginanti pora kartu praleido dešimtetį.

Iškart po paskelbimo apie byrančią šeimą, žiniasklaidoje pasirodė ir informacija apie naują Dašos romaną su Graikijos milijardieriumi S.Niarchosu.

Pora susipažino prieš daugybę metų, ir, kaip teigė šaltiniai, poros draugystė perėjo į kitą etapą. Tačiau tuomet ši informacija nebuvo patvirtinta, o apkalbos dingo.

Kas toks D.Žukovos mylimasis?

S.Niarchosas – galingos imperijos įpėdinis. Graikijos verslininkas studijavo Paryžiuje, Havajuose ir Niujorke. Jis tęsia šeimos verslą, o domisi kinu.

Vyras geltonajai spaudai gerai žinomas iš susitikinėjimų su tokiomis garsenybėmis kaip Lindsay Loghan, Mary-Kate Olsen ir Paris Hilton.

Spaudoje buvo pasirodžiusi informacija, kad Stavrosas romantiškus jausmus puoselėja Švedijos princesei Madeleine. O Daša jau nutraukė visus ryšius su R.Abramovičiumi.

Viešame pareiškime, publikuojamame Niujorko laikraštyje, buvo skelbiama, jog poros sprendimas – gerai apgalvotas.

„Po 10 metų kartu, šeima priėmė sunkų sprendimą išsiskirti, tačiau nusprendė likti artimais draugais, tėvais ir bendrų projektų partneriais“, – rašome laikraštyje.

„Mes esame įsipareigoję ir atsidavę dviejų vaikų tėvai. Taip pat tęsime bendrą veiklą kaip moderniojo meno „Garage Museum“ muziejaus Maskvoje steigėjai ir savininkai bei „New Holland“ agrikultūrinių įrankių centre Sankt Peterburge“, – pasakojo pati pora.

15 metų jaunesnė oligarcho žmona D.Žukova, meno kolekcionierė, yra turtingo Rusijos naftos magnato dukra ir prieš dešimtmetį buvo tapusi jau trečiąja R.Abramovičiaus sutuoktine.

Pora susitiko 2005 metais Niujorke, kuomet moters tėvas surengė Naujųjų metų pobūvį, o prieš devynerius metus slapta susituokė.

D.Žukova žiniasklaidoje buvo linksniuojama kaip oligarcho mergina, tačiau 2015 metais vieno interviu metu pora galų gale užrišo visus mazgus ir atskleidė, kad jiedu jau kurį laiką vienas kitą vadina sutuoktiniu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.