Nuotraukoje – garsios dainininkės mama, kovojusi už Lietuvos laisvę: atpažinkite – kas ji?

Žinomi Lietuvos pramogų pasaulio veidai socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi senomis nuotraukomis. Vieni tokiu būdu stengiasi prisiminti jaunas dienas, kiti – savo gyvenime svarbius įvykius.

 A.Karaliūnaitė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A.Karaliūnaitė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 G.Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 7:20 PM, atnaujinta Aug 23, 2019, 7:22 PM

Rugpjūčio 23-ąją, kuomet švenčiamas Baltijos kelio trisdešimtmetis, savo mamos nuotrauka nutarė pasidalinti ir garsi dainininkė Gintarė Karaliūnaitė.

Tiesa, nespalvota fotografija, kurioje Adelė Karaliūnaitė pozuoja su tautiniais drabužiais pačios jos buvo publikuota 2017-aisiais.

„Kiekvienas galime pasirinkti kelią, kuriuo eisime. Dažnai sakoma – „gyvenimo kelias“. Koks jis vaikystėje lemia mūsų tėvai ir seneliai. Paauglystėje didelę įtaką daro mokytojai, jaunystėje renkiesi draugus ir mylimuosius, darbą, netgi gyvenamąją vietą. Kai ateina laikas atsigręžti atgal ir pasižiūrėti kur esi, su kuo, kaip nuėjai savo kelią, supranti, kad nieko jau nebepakeisi.

Išaiškės visos paslaptys, sugrįš prisiminimai, jau išėjusių artimųjų ilgesys, toli gyvenančių draugų stygius suspaus širdį. Kitaip įvertinsi tuos, kurie buvo kartu bet kokiais atvejais ir tuos, kurie paliko net nepaaiškinę kodėl.

Nebegalėsi atleisti bailiams ir melagiams, gobšiems ir tinginiams. Kad ir kaip norėtum perrašyti praeitį, pokyčiai galimi tik ateityje. Tačiau taip miela prisiminti bendraminčius, su kuriais buvo lengva ir drąsu stovėti Kelyje į Tėvynės laisvę“, – tuomet rašė garsi žolininkė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.