Nuotraukoje – žinoma šalies žurnalistė bei dainininkė. Ar atpažįstate?

Vis dažniau žinomi šalies žmonės nupučia dulkes nuo senų, lentynose gulinčių fotografijų albumų ir juos atsivertę, prisimena jau seniai prabėgusias akimirkas. Daugelį užplūsta šilti ir jaukūs prisiminimai.

 Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė.
 Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2019, 6:26 AM, atnaujinta Sep 7, 2019, 9:34 AM

Fotografijomis neretai pasidalija ir socialinio tinklo paskyrose. Tą šį kartą padarė ir žinoma žurnalistė bei dainininkė. Ar ją atpažįstate, kas ji?

Tai ne kas kitas, o Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (44 m.) . Kadangi nuo pat mažens Rūta negalėjo nustygti vietoje, mėgo šokti – tokia akimirka ir užfiksuota fotografijoje. Moteris pasakojo, jog nuotraukoje jai apie 11-12 metų. 

„Vaikystė buvo tokia ryški, kad ją kuo puikiausiai prisimenu iki šiol – lyg tai būtų buvę vakar. Viešnages pas senelius Pasvalyje, jų be galo gražų namą, kuris tais laikais buvo statytas ir įrengtas pagal specialų projektą (tokių namų Pabaltijyje buvo tik trys). Taip pat prisimenu senelių įskiepytą meilę šunims, Kalėdų senį, kuriuo persirengdavo mano senelis ir net žinodama tai, vistiek tikėdavau Kalėdų stebuklais.

Pamenu mamos drabužių kvapą, kuomet apsikabindavau jos palaidinę, tarsi ten būtų ji, kai laukdavau jos sugrįžtant iš darbo. Taip pat prisimenu pyktį ant mamos darbdavės, kuri neturėjo vaikų ir versdavo kitus dirbti viršvalandžius.

Mūsų pirmąjį ir vienintelį prancūzų buldogą Marką, kuris į mūsų šeimą buvo atskraidintas iš Maskvos, ir dar daugybę dalykų, kurie netilps nei į trumpą, nei į ilgą komentarą... Vaikystė buvo tokia, kad jei būtų galimybė, antrą kartą ją pakartočiau nesusimąstydama, ar to reikia“, – naujienų portalui lrytas.lt su šypsena kalbėjo Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.