Agnės Grigaliūnienės žiemos švenčių laukimą lydi ypatinga tradicija

Didžiųjų žiemos švenčių nuotaika jaukius renginių ir komunikacijos agentūros „Gyva komunikacija“ bendraturtės, televizijos ir radijo laidų vedėjos Agnės Grigaliūnienės (38 m.) namus aplanko jau pirmosiomis gruodžio dienomis.

Agnės ir Simono Grigaliūnų namų Kalėdų eglutę puošia ypatingi žaislai.<br>lrytas.lt montažas.
Agnės ir Simono Grigaliūnų namų Kalėdų eglutę puošia ypatingi žaislai.<br>lrytas.lt montažas.
Agnės ir Simono Grigaliūnų namuose <br>Asmeninio albumo nuotr.
Agnės ir Simono Grigaliūnų namuose <br>Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 23, 2019, 6:59 PM

Kalėdų simbolio – plačiašakės eglės – surinkimas patikėtas vyrui Simonui ir sūnui Gabrieliui.

Šiais metais Kalėdų medžio dekoru rūpinosi ne tik Agnė – mažomis rankutėmis ypatingoms puošmenoms vietos ieškojo dukra Jonė Adelė.

„Man patinka sukurti vaikams ilgesnį švenčių laukimo laiką. Stengiamės eglę papuošti gruodžio 1-ąją, panašiu metu šeimos draugų vaikams surengiame vaikų Kalėdų šventę.

Simboliška, bet nuo šios popietės šeimos bičiuliai ir draugai pradeda laukti didžiųjų Kalėdų, kai, kaip sako mano mama, į mūsų šeimos namus susirenka visi miesto bepročiai. (Juokiasi.)

Esu be galo dėkinga visiems dalyvaujantiems, ypač Kalėdų Seneliui, kuris daugiau nei dešimtmetį užsuka į mūsų namus – vaikai net neįsivaizduoja kito!“ – sakė tradicijoms ištikima A.Grigaliūnienė.

Agnės ir Simono namuose jau ne vienus metus puošiama dirbtinė eglė, kuriai ypatingą vertę sukuria draugų dovanotos ar svarbius gyvenimo etapus menančios dekoracijos.

„Negalėčiau eglės puošimo tradicijos patikėti dekoratoriams. Mūsų eglė yra ypatinga – po truputį kolekcionuoju jos puošmenas, o kiekviena jų pilna emocijų ir prisiminimų.

Ištraukus vieną ji primena laikotarpį, kai laukiausi sūnaus Gabrieliaus, kitos prisiminimais sugrąžina į keliones ar yra padovanotos artimų draugų, o gal net atkeliavusios iš jų vaikystės.

Nemažai mūsų šeimos draugų ir bičiulių yra dėkingi, kad kartu galime kurti švenčių tradicijas. Yra ir juokingai mielų vaikų pašnekesių, kai jie sako: „Važiuosim pas Agnę į Kalėdas! Juk čia ir geriausias Kalėdų Senelis, ir geriausios dovanos“, – šypsodamasi žurnalui „Stilius“ pasakojo A.Grigaliūnienė.

2019-ieji žinomai moteriai buvo ypatingi, bet ji prisipažino mananti, kad jie pralėkė per greitai.

„Pusryčiavau su savo verslo partnere ir paklausiau, ar ji taip pat jaučia, kad šie metai prabėgo sekundės greičiu.

Buvo daug iššūkių, su renginių organizavimo įmone turėjome daug įdomių ir prasmingų projektų.

Patyriau ne tik išvaizdos, bet ir vidinės brandos pokyčių, o netrukus knygynų lentynas pasieks mano receptų knyga.

Į ją sudėjau savo patirtį pradėjus maitintis pagal ketogeninės mitybos principus. Jeigu viskas ir toliau vyks tokiu greičiu, nežinau, ar aš būsiu dėl to labai laiminga“, – plačiai šypsodamasi sakė geros nuotaikos nestokojanti Agnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.