„Žmonių“ apdovanojimuose pratrūkusi Indrė Stonkuvienė atsiprašė: „Neatsimenu, ką sakiau“

Ketvirtadienio vakarą vykę „Žmonių“ apdovanojimai nepaliko abejingų. Čia netrūko ne tik elegantiškai pasipuošusių žinomų veidų, bet ir dramų. Viena jų įvyko renginio pabaigoje skelbiant „Metų žmogaus“ laimėtoją. Į šį titulą pretendavo Alytaus meras Nerijus Cesiulis, drabužių kūrėja Simona Nainė, šokėjas ir fotografas Naglis Bierancas bei televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė.

Monika Linkytė (kairėje) ir Indrė Stonkuvienė. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Monika Linkytė (kairėje) ir Indrė Stonkuvienė. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Monika Linkytė (kairėje) ir Indrė Stonkuvienė. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Monika Linkytė (kairėje) ir Indrė Stonkuvienė. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 24, 2020, 10:19 AM, atnaujinta Jan 24, 2020, 10:21 AM

Įteikti šį apdovanojimą buvo patikėta buvusiam I.Stonkuvienės vyrui, humoristui Mantui Stonkui ir TV šou vedėjui, „radistui“, Rolandui Mackevičiui.

„Dar vienas žmogus, Indrė Stonkuvienė, kurią teko garbė pristatyti man. Ačiū prodiuseriams ir režisieriams – čia tas pats, kas „Mentos“ užsigerti „Cocacolla“. Abu skanūs, bet į vieną vietą geriau nedėti. Jeigu ir nelaimėsi, žinok, kad mylimiausi žmonės net nežino, kad jie yra mylimiausi, tie, kurie nori būti pačiais mylimiausiais, yra narcizai, o tu būk mylima“, – buvusiai žmonai palinkėjo M.Stonkus.

Vis dėlto mylimiausiu metų žmogumi tapo N.Cesiulis. Po Alytaus mero kalbos vienas renginio vedėjų, aktorius, Giedrius Savickas priėjo pakalbinti trijų „influencerių“, kurie šio apdovanojimo nesulaukė, ir pažymėjo, kad Indrė Stonkuvienė instagrame turi 250 tūkst. sekėjų, S.Nainė – 205 tūkst., N.Bierancas – 260 tūkst., o laimėtojas, N.Cesiulis – vos 4200 sekėjų.

„Visi tie sekėjai gal ir nieko nereiškia“, – mestelėjo Giedrius ir perdavė mikrofoną I.Stonkuvienei.

Gavusi progą pasisakyti, ji ne tik padėkojo renginio organizatoriams, bet ir negailėjo kritikos.

„Ačiū, aš nesitikėjau laimėti, bet buvau pasirašiusi kalbą. Visų „influencerių“ vardu noriu pasveikinti merą. Mere, sveikiname, 4 tūkstančiai – vau! 253 tūkstančiai – vau. Tikrai politika. Nėra čia jokios aferos, Giedriau, ar ne? Man čia galima išnaudoti tą eterį ar negalima? Aš labai norėčiau padėkoti savo moterims ir vyrams, ir šiaip žmonėms už puikų apdovanojimų vakarą.

Man atrodo reikėtų nepamiršti, kad ne statulėlė rankose yra svarbiausias momentas. Manau, kad svarbiausi yra neapčiuopiami dalykai ir jausmas, kurį tie žmonės spinduliuoja. Svarbu, kad jie stengiasi skleisti gėrį ir kiekviena žinutė, kurią mes rašėme, rašome ir rašysime, nepaisant visų nominacijų ir laimėjimų.

Ačiū dar kartelį „Žmonių“ apdovanojimams, kad jie prisimena visus. Ir nominantus noriu pasveikinti, kurie neturi savo rankose apdovanojimų. Be to, noriu pasiūlyti organizatoriams, kad kitais metais, nes aš toje pačioje nominacijoje būsiu nominuota trečius metus, galbūt ir tokią nominaciją sugalvoti ir statulėlę įteikti, – pasiūlė Indrė perdavė mikrofoną N.Bierancui. – Nagli, Giedrius vistiek jau sakė baigė darbą. Kaip tau?“

Vis tiktai žinomas fotografas ilgoms kalboms nebuvo nusiteikęs.

„Ko jūs norite, aš statulėlę jau turiu, o dabar tas statulėles dalinkitės, kas tik norit“, – šmaikštavo jis.

Na, o pabaigai G.Savickas pakartojo Arūno Valinsko anksčiau ištartą frazę, kad „visi influenceriai yra lūzeriai“.

Po renginio, penktadienio rytą socialiniame tinkle I.Stonkuvienė pasidalijo jautria žinute ir atsiprašė dėl savo žodžių. 

„Na, kad naktis nemiegota, tai jau faktas. Ir tam yra svarios priežastys: 1) ankstyvas skrydis į Airiją, kurioje laukia du pasirodymai. 2) ir žmonių apdovanojimai... Ilgai mąsčiau, kas įvyko. Laikotarpis, kuriame esu ir kurį išgyvenu, yra be proto jautrus, skaudus, tuo pačiu naujas ir nepatirtas.

Niekada nežaidžiau pijarinių žaidimų, nekūriau jokių strategijų, kaip iš asmeninių išgyvenimų darytis reklamą. Laukiau šio vakaro, nes nesu tokio pobūdžio renginių dažnas svečias. Būtų melas jei sakyčiau, kad nesitikėjau, kažko panašaus...

Tačiau, kas vyko renginio metu, pradedant renginio vedėjų scenarijumi jau tiesioginės transliacijos pradžioje ir baigiant provokaciniais juokeliais... kuriuos vadinčiau pašiepiančiais... Moteriškai neatsilaikiau įtampai ir provokacijai. Ir ne dėl statulėlės ir apdovanojimo.

Labai noriu dar kartą pasveikinti Alytaus merą už pelnytą pergalę. Emocijos pagauta pati nepajutau, kaip atsistojau išgirdusi, su visa pagarba, Giedriaus kreipimąsi į mus, „influencerius“  su pašaipa... Neatsimenu, ką sakiau... tiek daug emocijų vienu metu, tiek daug minčių.

Suklydau. Reikėjo pasijuokti iš savo sunkaus laikotarpio, bet man dar nėra juokinga. Skaudu. Ir nepamirškim, juk žmonių renginys. Suklysti žmogiška. Atsiprašau“, instagrame rašė I.Stonkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.