Konkursas! Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių

Žurnalas „Stilius plius“ kviečia laimėti Karolinos Meschino džemperių ir kojinių „Kjūtalas“.

Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Laimėkite „Kjūtalas“ džemperių ir kojinių.  
Naujausias „Stilius plius“ numeris.
Naujausias „Stilius plius“ numeris.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 28, 2020, 6:10 AM

Neseniai savo prekės ženklą „By Karolina Meschino“ sukūrusi socialinių tinklų žvaigždė K.Meschino papuošė naujausio mados tendencijų žurnalo „Stilius plius“ viršelį bei davė išskirtinį interviu apie savo verslą, šeimą, mylimąjį bei nėštumą.

„Kjūtalas“ džemperiai ir kojinės buvo mano dvejų metų senumo projektas, kuris buvo pradėtas, pamestas, taip ir neužbaigtas, bet pagaliau išvydo dienos šviesą. Viskam ateina savas laikas. Dabar pagaliau pasijaučiau pasiruošusi užbaigti tai, ką buvau pradėjusi.

Nors buvo daug techninių nesklandumų: tai užtrauktukas, tai atspalvis, tai apykaklė, tai rankovė, dydžiai, gamyklos, korona virusas ir terminai... Bet galų gale esu labai patenkinta pačiu produkto rezultatu ir milžinišku susidomėjimu juo. Man, kaip naujokei drabužių rinkoje, tai labai puiki pradžia.

Džemperiai – gan saugus variantas, nes laisvalaikio drabužius mėgsta visi ir šiuo metu jie ypač ant bangos. Spintoje juk tikrai norisi turėti ne vieną džemperį, o mano kurti yra aukštos kokybės, pagaminti ir pasiūti Lietuvoje, „uniseks“ ir „oversize“ modelių tiek vaikams, tiek suaugusiems“, – sako K.Meschino.

Žurnalas „Stilius plius“ skaitytojams padovanos tris „Kjūtalas“ džemperius bei kojinių. Norintiems laimėti reikia nusifotografuoti su naujausiu žurnalo numeriu, kurio viršelį puošia Karolina, sekti žurnalo „Stilius“ paskyrą instagrame (@zurnalasstilius), įkelti nuotrauką į savo instagramo paskyros „Story“ ir pažymėti @zurnalasstilius #stiliusplius.

Spalio 13-ąją išrinksime laimėtojus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.