Nėštumas išskyrė garsią porą: meilė iš pirmo žvilgsnio neatlaikė išbandymo

Tenisininkas Aleksandras Zverevas (23 m.) ir modelis Brenda Patea (27 m.) galėjo tapti nauja pramogų pasaulio elito pora. Didžioji Vokietijos sporto viltis ir dešimtąją vietą Vokietijos TV projekte „Germany’s Next Model“ (2017 m.) užėmusi gražuolė pirmą kartą susitiko praėjusių metų spalio pabaigoje vienoje Paryžiaus kavinių. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau dabar ji virsta skandalu.

Brenda Patea ir Aleksandeas Zverevas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brenda Patea ir Aleksandeas Zverevas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brenda Patea.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brenda Patea.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brenda Patea.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brenda Patea.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aleksandeas Zverevas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aleksandeas Zverevas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 6, 2020, 2:23 PM

Viskas labai šviežia ir karšta, todėl nežinia, į kurią pusę dviejų jaunų garsių žmonių istorija gali pakrypti bet kurią akimirką. Bet kol kas jųdviejų santykius su didžiuliu susidomėjimu aptarinėja viso pasaulio pramogų žiniasklaida.

„Mūsų žvilgsniai susitiko. Paskui Alexas priėjo prie manęs, užkalbino ir mes nusprendėme susitikti kitą dieną.

Žinoma, svarstėme, ar laikysime savo santykius paslaptyje. Nutarėme, kad nieko neslėpsime“, – pasakojo B.Patea.

Nuo to laiko juodu tapo neišskiriami. Į savo socialinių tinklų paskyras abu kėlė nuotraukas iš bendrų kelionių ir teniso turnyrų iš viso pasaulio, kur dalyvavo Aleksandras.

Tai tęsėsi iki šių metų rugpjūčio pradžios.

Netikėtai poros santykiai nutrūko. Kodėl? Juolab kad B.Patea laukiasi.

Pasak modelio, ji jau 20 savaičių nėščia – pastojo birželį, kai su A.Zverevu dar buvo pora.

„Šią žinią pranešiau, kai buvome Monake. Pradžioje jis apkabino mane. Abu džiaugėmės. Bet paskui pradėjo abejoti, sakė, kad dar nėra pribrendęs tėvystei.

Svarstėme įvairius variantus „už“ ir „prieš“. Kai pirmą kartą apsilankiusi pas gydytoją pajutau savo kūdikio širdies plakimą, supratau, kad jo neatsisakysiu“, – pasakojo modelis.

B.Patea prisipažino, kad dabar su tenisininku nebendrauja ir nenorėtų su juo dalintis vaiko globa.

Gal žinia, kad laukiasi, ir tapo išsiskyrimo su mylimuoju priežastimi?

Vokiečių modelis taip nemano. Jau ir anksčiau santykius purtė krizės, nes skiriasi jų požiūris į gyvenimą. Anot Brendos, kas gyvena su sportininku, turi jam paklusti.

Abiem būtų buvę sunku suderinti gyvenimą kartu. Iki išsiskyrimo jie gyveno Monake, kur įsikūręs tenisininkas. Čia turėjusi persikelti ir Brenda.

Bet jos gyvenimas ir modelio karjera susijusi su Berlynu, kuris nepatinka A.Zverevui. Jo įsitikinimu, ir vaikas turėtų augti tik Monake.

„Monake yra Alexo draugai, šeima, darbas. Bet ten gyvendama turėjau tik jį. Kadangi Alexas beveik visą dieną treniruojasi, daugiausia laiko buvau viena.

Tik vakarais turėjome dvi valandas laiko kur nors pavakarieniauti ir pasivaikščioti. Bet dabar, ruošdamasi tapti motina, norėčiau jausti bent jau savo šeimos paramą“, – sakė B.Patea.

Į klausimą, ko laukiasi – mergaitės ar berniuko, modelis atsakė trumpai: „Neatskleisiu.“

O kaip ji įsivaizduoja savo, vienišos motinos, gyvenimą? „Liksiu gyventi Berlyne. Bet jei reikės, dėl vaiko persikelsiu kitur. Galbūt į Berlyno pakraštį, kur daug žalumos. Žinoma, man padės mama. Ir daugelis mano draugių jau yra mamos, tad gaunu milijonus patarimų.

Toliau dirbsiu nuomonės formuotoja socialiniuose tinkluose. Todėl iškart prisipažinau, kad laukiuosi. Juk būtų atėjęs laikas, kai nebegalėčiau nuslėpti suapvalėjusio pilvuko.

Dar norėčiau nuotoliniu būdu studijuoti psichologiją arba ekonomiką“, – sakė modelis, socialiniuose tinkluose turinti 273 tūkst. sekėjų.

Aleksandro Zverevo tėvai išvyko į Vokietiją 1991-aisiais. Jis gimė Hamburge. A.Zverevo tėvas Aleksandras Zverevas vyresnysis – profesionalus tenisininkas, atstovavęs Sovietų Sąjungai. Aleksandras Zverevas jaun. turi vyresnį brolį, taip pat profesionalų tenisininką, atstovaujantį Vokietijai. A.Zverevas gyvena Monte Karle (Monakas).

Parengė: Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.